2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
@sofuoglu bende bi ümit ing den tolerans tanınir diye düşünüyordum ama neyse o verilmiş ing den hocm
-
@paretowilfredo ilk klasik sınavım ve ing olması sebebiyle bence güzel bi deneyimdi ing den gecemesem de .
-
@aroma herkesi bir yerden vurmuşlar benim İngilizce beklediğim gibi geldi ama hukukta beklentimin dibini gördüm, peki siz diğer 3 bölümde barajın üzerinde mi puan aldınız sadece İngilizceden mi kaldınz
-
@sofuoglu ing hariç geçerim diye düşünüyodum öyle geldi ama ing den kaldım ing yok maalesef ama keşke olsaymış
-
Ben soka girdim ya ingilİce eksiksiz çeviri yaptım Resmen ya anlamadım 75 77 54 59 vermişler nasıl kötülük ya kıl payında bırakmışlar hep
-
@hacettepe cıdden yazık ya. Bır puan verememısler. Pes.
-
Ya ingiliceye nasıl 59 verilmiş eğer son oturum İngilizce ise böyle ihtimal dahi olamaz arkadaşlar itiraz etmek istiyorum neye göre nasıl ulaşmam gerekir böle bişry olamaz ya
-
@tükendikagrubu ya anlatamam şu an oturdum ağlıyorum cok kötü oldum ya özellikle ingiLizce sarstı beni ya 54 vermişler ya bu kadar olmaz
-
Kendimi ing sınavlarında ve klasik sınavlarda ölçmek adına girdim sınava .hep kafama takılıyordu ing yok ank ya gitmeye değer mi diye ist bu açıdan yakın ve iyi oldu benim için. ing olan arkadaslr için yapılabilir bi sınavdı bence kaliteliydi kurum da hakeza herkes görmstr bunu
-
@aroma İngilizcede cok iyiydim ben üstüne verdikleri puana bak ya
-
İtiraz yolu nasıl oluyo acaba ben kesinlikle başvurmak istiyorum böyle bi okuma Si̇stemi̇ olamz
-
@hacettepe bende 8 tane tam cevirdik hatta bana kolay gelmişti 60 vermişler hayret ettim dpgrusu
-
@hacettepe Her oturum ayrı okunuyorsa, evet son oturum ingilizceydi. 59 vermeleri çok garip geldi gerçekten.
-
İtiraz hakkk nasıl olıyo acaba
-
@hacettepe hocam aglamayın. Bu kadar kıt puan vermeleri bızım vasat oldugumuzu göstermiyor. Onlar fazla kıt vermisler puanı. Şaka gıbı 30 kısı almak ıcın ılan veriyorlar 23 kısı gecıyor. Sacma gelıyo bana.
-
böyle olacağını bildiğim için masraf yapıp istanbula gitmedim ama bu da yazıktır yahu.
30 kişi alacağım diyosun 23 kişi mülakata kalıyor.yarısını da mülakatta elersin 10 kişi alacaksın büyük ihtimal.
böyle kolay gençleri elemek seni büyük kurum yapmaz bddk.
mülakatında ciddi torpil döner.hakkaniyete bakılmaz kesinlikle. -
@hacettepe hocam ing adına değerlendirme yapmadm alanı kıstas aliyirm .Ama alanı iyi yapınca da tolerans tanınmıyor görmüş oldum.Ben ing kısmı olan kurum sınavlarina dair kuşkumu yıkmak için gttm iyi deneyim edindim.
-
@aroma Geçmiş olsun dostum. Sonraki sınavlarda çok daha iyisi olacaktır eminim ki
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Olmayan arkadaşlara da morallerini bozmamalarını ve her zamankinden daha çok çalışmalarını tavsiye ediyorum. @paretowilfredo hocam, Mülakat süreci ne kadar sürüyor? Herhangi bir bilginiz var mı?
-
@mia99 Kurum hızlıca başlatmak istiyor dostum ama zannediyorum soruşturma bir nebze uzatabilir. Geçtiğimiz dönemde bir kaç ay almıştı sanırım.