2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
@gözde ikinci oturum hukuk üçüncü oturum maliye-işletmeydi hocam
-
@acctuerrx 0 (212) 214 58 79 - 56 63
-
@tükendikagrubu Pazartesiyi bilemem ama önceki açıklama ve mülakat tarihlerini tahlil edersek, ertesi hafta pazartesi günü başlayacaksa mülakatlar, perşembeye kalmaz açıklanır bence
-
Olumsuz olmasın olumlu düşünelim , karamsarlık benı bır 2 haftadır mahvettı bende bugünden itibaren ders çalısmaya başlayacağım , bu bizim hayatımız nerede olmak istediğimizi biliyoruz pes etmek yok , Marmara yüksek lisans da olan bı arkadaşımın hocası BDDK’dan geliyor Muş şöyle bı konuşma gecmıs “şu slaytı düzenleyecek birini bile bulamıyoruz yoğunuz ve eleman eksiğimiz var önümüzdeki 2019 dönemi için 2 defa alım yapmayı düşünüyoruz “ demişti ki bu bizim sınavın yapılmasına bır hafta fln vardı , umut bizim arkadaşlar yılmak yok( bu yazıyı açıklanmadan önce yazmıştım , açıklandı ve kazanamadım , sağlık olsun )![alt metni](görsel url)
-
sınavı kazanmışım ama Pazartesi askere gidiyorum bedelli için. Bir türlü ulaşamadım hiçbir numaraya. Pazartesi gününe alırlar belki diye rica edecektim ama açan yok
-
Benim muhasebe beklediğimden düşük geldi 24 gelmiş . Hukuk 78 işletme 52 ingilizce 87 ancak mülakata kalamadım kazananlara hayirli olsun arkadaşlar
-
@f-hayek Insallah pazartesı acıklanır. Olmasa bile önümüze bakarız. Ben hukuk oturumundan kalırım dıye düşünüyorum. Bır soruyu yapamadım. Dıger soru da yarım. Onların takdirinde.
-
@elitnur muhasebe de baraj altı kalabilirim düşünceniz var mıydı hocam yoksa çok mu sürpriz oldu epey düşük puan vermişler çünkü
-
@tükendikagrubu Ben de muhasebeden korkuyorum hocam 10 puanlık son soruyu boş bıraktım. İlk soruda da herkes farklı cevap söyleyince tereddütte kaldım gerçi tamamen doğru olduğunu da düşünmüyorum o sorunun
-
@sofuoglu ben işletme bölümünden daha endişeliydim.maliye mezunuyum maliye soruları kurtarmış o kısmı . Açıkçası muhasebeden geçerim işletmeden elenirim diyordum. Demek ki hata yaptık bir yerlerde. Üzücü oldu benim için
-
Bankacılığın bukadar geç açıklanmasını hayra yoralım umarim fazla arkadaşımız kazanmıştır
-
@f-hayek inşallah listede adımızı görürüz hocam. Cok merak ediyorum. Umarım daha fazla kısı kalır mulakata. Beklıcez sabırla
-
@elitnur hakkınızda hayırlısı olsun hocam bir sonraki sınavda daha iyi bir netice olur inşallah
@tükendikagrubu 40 kişi bile olmaz bence dostum mülakata hak kazanan sayısı, yine de temennimiz sayı fazla olsun daha fazla insan mülakatı görsün diye ama açıklanan sınavlara bakınca öyle bir izlenim yaratıyor(benim tahminim 38 kişi kalacak mülakata :)) -
@sofuoglu benımkı temenni hocam 50 kısı belkı kalabilir dıye dusunuyorum
-
@tükendikagrubu Benim tahminim 44
-
@tükendikagrubu hocam ben 48 kisii kalicak ve 4 güne yayacaklar diye tahmin ediyorum
-
@sofuoglu Hukuk 90 Muhasebe 82 İşletme 69 Ingilizce 46
İngilizceden kurum hiç tolerans göstermemiş, sağlık olsun. -
@daronacem @F-Hayek beklıcez bakalım. Kac kısı kalıcak mulakata hayırlısı olsun. Her sınav bır tecrube. Ilk klasik sınav tecrubemdı
-
@f-hayek 44 güzel bir rakam
-
@aristotales kimine göre ing den tolerans tanınmış kimine göre değil. .