2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
@hafız anladım, teşekkürler.
-
@vorgheizer birisi açıklanmadı diyince kaine bağlıyoruz hemen. Bizi bu duruma dusurenler utansın 🤪
-
@jesist merhaba mulakatiniz nasıldı?
-
bilişim 1den sözlüye giren arkadaşlar varsa, biraz bilgi verebilir misiniz?
-
Arkadaşlar bugün mülakata girdim akşam 9da bitti. Sonlara kaldım ben. Şu zamana kadar isim listesine göre alfabeye göre alıyorlarmış ama bugün karışık gitme kararı alıp değiştirmişler. 12 saat toplantı odasında tutulduk. Öğle yemeği verdiler çayı kahvesi kurabiyesi meyve tabağı eksik olmadı ama bütün gün bekledikçe kafa kalmadı. Bana sorulan soruları anlayacak kafam bile kalmadı. Ondan benim pek iyi geçmedi ve o kadar saat bekledik biraz daha toleranslı soru gelir diye düşündüm hiç öyle olmadı her konuda çok fazla zorladılar. Komisyondaki bir iki kişi yardımcı olmaya çalıştı ancak bir kelime bilmediğim çok uç noktalardan sorunca yorum da yapamadım. Hayırlısı olsun
-
@jesist geçmiş olsun insallah gönlünüzdeki sonuca tez vakitte ulaşırsınız. Size de ekonomi alanından vs sordular mi
-
@elitnur sağolun hocam inşallah hayırlısı olur. Yok hocam ekonomi ile ilgili soru yoktu bizde hukuk soruldu sadece
-
@jesist gecmıs olsun hocam. Hukuktan neler sordular sıze, kac sınava VS gırdınız dıye sordular mı,? Ne kadar sürdü mülakatınız.
-
@jesist bu durumu dikkate alırlar bence, sırf istediğiniz cevapları veremediğiniz için kötü geçtiğini düşünmeyin, umarım hakkınızda hayırlısı olur. Benim merak ettiğim husus hukuk soruları hangi alanlardaydı? Bir de yazılı sınavda sorulan sorulara ilişkin soru soruldu mu? Kusura bakmayın yorgun argın sizi bir de biz soru yağmuruna tutuyoruz ama
-
@elitnur size ne tür sorular sordular acaba?
-
@milagros Ben henüz BDDK uzman yardımcılığı sonucu bekliyorum , ama merak ettim hukukçulara da ekonomi vs soruyorlar mi diye insallah biz de hak kazanırız mülakata
-
@elitnur öyle mi ben yanlış yorumladım o zaman amin inşallah siz de hak kazanırsınız
-
@jesist geçmiş olsun. Hayırlısı olsun.
-
Bilişim alanından sözlü mülakata giren kimse var mı?
-
@milagros teşekkür ediyorum inşallah hayırlısı hocam .
-
İnsallah artık açıklanır uzmanlık da
-
@milagros est hocam. Evet önceden girdiğim kurumları sordular neden elendiniz yazılı mı sözlü mü, hakimlik neden istermediniz tarzı sorular oldu. Aileyi de baya detaylı sordular benden üç saat önce giren kızın ailesi hakkında konuşuyorlardı ben girmeden o dikkatimi çekti mesela. Soruları yazmak istemiyorum hocam açıkçası yarın bir grup hukukçu daha var o yüzden kusura bakmayın ama isterseniz yarın akşam yazarım
-
@tükendikagrubu evet hocam önceki sınavları sordular yarım saat sürdü. Ama sabah 45 dk süren de olmuştu 20 dk süren de benim yarım saat sürdü kişiye göre değişiyor. Ama saat 9 olmuş sona kalanı hemen bitirelim yok yani olmuyor
-
@jesist hocam hayırlısı olsun Insallah. Mulakat salonunda mulakatı beklemek zor, biliyorum. Sagolun verdıgınız bilgiler ıcın
-
@tükendikagrubu evet hocam gerçekten çok zor, ayrı bi sınav oluyor resmen. Rica ederim ne demek