2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
Hocam itiraz hakkı var mu
-
@paretowilfredo anladım hocam. Soruşturma süreci kurumlarda kısalmıştı sanırım. Bunun etkisi olabilir mi?
-
@paretowilfredo itiraz hakkı var mı hocam
-
arkadaşlar oturum notları şuan görülüyor mu? ben de çıkmıyor acaba kimlik bilgileri mi eksik yoksa sistem mi hatalı anlamadım.
-
@paretowilfredo peki sizce mülakatların mart gibi sonuçlanması mümkün mü?
-
@milagros güvenlik soruşturmaların bitirilme süresi kısaldığı için ben erken açıklanacağını düşünüyorum. O yüzden @paretowilfredo üstada sordum.
-
@milagros Net tarih veremem dostum.
-
@mia99 Belli bir zaman alır sanırım yine dostum ama bu gerekçe ile SGK'nın yaptığını yapmaz elbet kurum. Yani umarım
-
@hacettepe Dostum ilan veya mevzuatta buna dair bir hüküm göremedim. Itiraz hakkı elbet vardır lakin teferruatini kurumdan sormanız en iyisi.
-
@f-hayek sizin de mi olmadı hayırlısı olsun. Puanlama da kit davrandıklarını söylemiştim. Ben itiraz ettim. Bakalım dönüş olacak mı?
-
@hacettepe geçmiş olsun ben de o kadar umutluydum ki sonuç açıklandiktan sonra uzuntumden hasta oldum. Dilekçe ile sonucuma itiraz ettim. Önceki yıllarda itiraz süresi olmasına rağmen bu sınavda böyle bir açıklama yok. Kurum da tel cevap vermiyorlar.e posta kabul etmiyorlar bende itiraz dilekçesi gönderdim. Bir şey olacağını zannetmiyorum ama hakkımın yenildiği kesin
-
@luckluck nasıl yaptınız itirazı hoca bende yapacağım da
-
@hacettepe yazılı sınav sonucuma itiraz dilekçesi yazdım. Benim girdiğim alanın mulakti bugün. PTT den iadei taahhütlü olarak BDDK insan kaynakları birimi daire başkanlığına gonderdim. Dilekçe yazın gönderin inşallah değerlendirmeye alırlar
-
@hacettepe bilişim 3 ten girmiştim 35 89 90 puanlarim. 90 olan İngilizce ilk ikisi alan ki ben birinci oturumda ikinci oturumdan çok daha iyi puan geleceğini düşünüyordum. İlk oturumda tam 10 sayfa cevap kâğıdı verdim. Yani öyle boş şeyler de yazmamıştım. Sadece bir sorunun cevabından emin değildim bir de tanım olan bir soru vardı tahvil likidite riski vb ondan puan kırarlar diye düşünüyordum.35 nedir ya! Yani bu sınav kağıtlarını okuyan kişi hiç mi düşünmemiş acaba alan sorularının olduğu bir alandan 89 alabilen birisi benzer alan sınavından nasıl 35 alır diye ?
-
@luckluck ben şimdi kurumu aradım itiraz edicim dilekçe ile de aradığım kişi sonucun yine ayni gelecegini itiraza dair yine ayni komisyonun okuduğunu söyledi allah o komisyonu batırsın dicemtim nerdeyse hakkımı bi gram helal etmiyorum ben hukuk ya hukukta bilirsen yaparsın bilemezsen yapamazsın bana 75 vermiş mesela hadi onu geç ben ingilİzcede o kadar iyi yapmışken YDS yapmış insanın o basit çeviri yapamaması gibi bi sacmalık olamazken verdikleri puan 54 dünden beri kafayı yedim bu nasıl bi katılık iktisatta 59 da bırakmak taş olsa bunu yapmaz
-
@hacettepe yani size sonucun değişeceğini zannetmiyorum yazmıştım. Ama olsun ben yine de itiraz ettim.
-
@hacettepe acaba hangi numaradan aradınız da ulaşabildiniz? Cuma günü sabahtan akşama kadar dün de sabahtan akşama ik yıl aradığım halde cevap veren olmadı
-
@luckluck 0212214 50 50
-
@luckluck ama kardeşim bu nasıl olur ya bu nasıl bi insafsızlık sınav İstanbul’da insanlar o kadar çıkıyor geliyo üstüne yani kimsenin hakkını vermiyo bol puan demiyorum ben ama hakkını vermemek nasıl bişey ya kafayı yedim dünden beri ya ne. Fulledigim dediğim dersten nasıl baraj altı kalabilirim hele o 59 yazan nasıl yazdı pes arttık allaha havale ettim ben
-
mülakatı biten arkadaşlarım, mülakatta alanla ilgili nasıl sorular geliyor biraz yardımcı olun lütfen. neden kimse bir şey demiyor?