2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
@872 muafı seçip askerlik belgesinde yazdığı gibi bedelli muafiyeti yazdım açıklamaya
-
@sdinc94 ösym fotoğrafı koyabilir miyiz?Vesikalık koymak şart mı?
-
@ozgur85 hocam ben cumartesi başvurdum 1850 lerdeydi başvuru no.büyük ihtimal 1500 veya 1000 lerden basliyo.
dilekçeye imza atmayı unutmayın. -
@gagelessh vesikalık diyordu başvuru formunda sanki hocam böyle bi açıklama vardı. Aksi halde kabul edilmeyecek gibi bişey de yazıyordu hatırladığım kadar.
-
Abiler referans kısmına milletvekili felan mı yazmak gerekiyor hangi kademedeki insanları yazacağız siz kimleri yazdınız tanıdığım da pek Yok
-
@angaralı Sizin hakkınızda bilgi verebilecek akraba dışındaki herhangi kimseler. Üniversitedeki hoca arkadaş ya da bir tanıdık. Memur olması ya da özelde çalışması da farketmez
-
Akraba olmasına gerek yok. Bilakis akraba olmasın ve sizin hakkınızda gerçek bilgiler verebilecek kişiler olması gerek. Kişinin size iyi biliyor olması büyük avantaj.
-
arkadaşlar bu ev cep iş telefonu sorununu çözemiyorum yardımcı olabilecek biriisi yok mu bu konuda
-
@jakuppp ev telefonuna cep telefonunu kopyala+yapıştır yapıp geçtim.
-
@onuktekin tamam hocam buraya yazdıktan sonra hallettim teşekkürler sizede
-
Geçen yıl murakıplık sınavına girmiş olduğum kurumun ilanı. Sınav oldukça zor ve kaliteli özellikle hukuk çok zorlayıcı. Mülakat süreci de oldukça sıkıntılı. Geçen yıl mülakata kaldım ve neredeyse bütün soruları bilmeme rağmen maalesef elendim. Nedense çok az kişi kabul alıyor. Kurum ilana çıktığı sayının ancak üçte birini alıyor. Doğrusu şuan ki aklım olsa bankacılığa girerdim. Girenlere başarılar.
-
@unstoppable dershanedeki hocalar da sizin yazdıklarınıza benzer şeyler söyledi. Bu gidişle Bddk yada bankacılık uzman yrd seçicem umarım baya alım olur bu sene
-
HUKUKTAN GEÇEN SENE GİRMİŞ YA DA GİRECEK OLAN ARKADAŞLAR;
borçlar hukuku ve ceza hukukunda özel hükümler dahil mi sınava?
-
@aurora puanınız kaç
-
Bekledigim ilanlar gelmeyince yine bddk uzman yrd na basvuru yaptim. Hayirlisi artik, idari hakimlik icin calistigimdan ekstra sadece isletme okumaya calisacagim(isletme mezunuyum ama soyut ders icerigi cok fazla ozellikle de yonetim org.da) bos buldukca muhasebe icin de kendi ozet notlarimdan tekrar yapacagim. Ingilizce belki mesleki kelimelerin oldugu bir listem vardi ona bakacagim. Gecen sene tek gectigim ingilizceydi digerleri hep 60 alti kalmisti ama yakindi:) Hem is hem calismak yorucu. Bazen zamaninda universitede hoca mi olsaydim diyorum; coktan eski adiyla yrd doc olmustuk:) Hayırlı kandiller bu arada:)
-
@sbf1983 kandiliniz mübarek olsun. İşletmeyi hangi kaynaktan çalışacaksınız?
-
@jakuppp 85
-
@stradivarius hocam daha bakamadim fakulteden kalma kitaplarima bir bakacagim ama onlarda cok fazla olur daha ozet bir sey bulmak lazim. Insan kaynaklari isletme kitaplarinda yok ayri bir ders cunku. Ama insan kaynaklari yuksek lisans terk olarak ozet sayilabilecek bir kaynagim var.
-
@sbf1983 anladım çok teşekkürler. Benim de üniversite zamanından kalma modern işletmecilik adlı bir kitabım var ama pek işime yaramayacakmış gibi duruyor.
-
Aday başvuru no: 3257
10 gün sonra askere gideceğim. Askerlik durumunda diğer kısmını seçip askerliğimi yapmaktayım dedim. Sizce bi sıkıntı olur mu? Bana en mantıklısı bu gibi geldi.