2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
@stradivarius teşekkür ederim haklısınız büyük ihtimal.
-
baba adi ve dogum yerinin ilk ve son harfini buyuk mu kucuk mu yaptiniz?
-
@angaralı ekonomi terimleri ile aram çok iyi oldugu için ingilizceden trye çeviride zorlanmadım, türkçeden ingilizceye çeviride okuyup gülmüşlerdir resmen saçmalamıştım. ama bol bol puan verdiler, oyüzden ing den türkçeye çeviride belli başlı terimlere bak MB parasal genişleme enflasyon bu tarz iktisadi terimlerle alakalıydı
-
@constanta büyük yapınca olmuyor küçük harfle yapın.
-
@constanta küçük yapınca da oluyor. Chrome yerine Explorer ya da Microsoft Edge kullanırsanız daha rahat olur. Bilgileri değiştirmek istediğinizde Microsoft Edge ya da Explorer ile site daha düzgün çalışıyor.
-
arkadaşlar bu nasıl site ya başvuru çok karışık size basit bir soru soracağım açılan 3 adet kadro var ben sbky mezunuyum 3 üne birden başvurabilirmiyim hem bankacılık uzman yard hem murakıp yard hemde bddk uzman yard başvurabiliyormuyum
-
@pmprofx hayir, birini sececeksiniz
-
@pmprofx hocam sadece bir kadroya başvuru yapabilirsiniz.
-
Geçen sene imzasız gönderenler olmuş ve başvuruları geçersiz sayılmış. Dikkatli olmakta fayda var.
-
Ben gecen yil murakipligin sinavina giren bir arkadasimla konustum ingilizceyi gercekten bilmeyenin 60 ustu puan alamayacagini soyledi diger dersler de uzmanliga gore cok daha zor oluyormus ve alim konusunda da cok zorluyolarmis cok kafam karisikti ama uzmanligi tercih etmek farz oldu artik hayirlisi
-
sizce en mantıklısı hangisini seçmekj olur
-
siz siz olun okumadan başvuru yapmayın rasgele bankacılık uzman yardımcılığını seçtim şimdi değiştiremiyorum bu nasıl iş ya beyler akıl verin bunun değiştirlmesiş için bir yol yok mu ? 3 ünden en iyisi hangisi sizce
-
sınavını yapabilirim üstesinden gelirim diyorsanız murakıplığı seçin 3 ila 5 yıl arası yardımcılık dönemi sonrasında size bağlı olarak 5-10 yıl kadar murakıplık yaptınız mı ve tabi kendinizi iyi yetiştirirseniz yabancı dil olsun mevzuat bilgisi olsun sağlam bir çevre yaptınız mı şayet özel sektörde aranan kişilerden olursunuz
-
@rootofallevil hocam bankacılık uzman yardımcılığı nasıl bu üçü içinden hangisi sizce en iyi
-
@pmprofx sıralama yapacak olursak murakıplık>bankacılık>bddk bddk uzmanlığı daha çok kurumsal anlamda öne çıkıyor murakıplarda olduğu gibi denetim, teftiş, soruşturma ve inceleme yetkileri yok malesef bildiğim kadarıyla
bankacılıkla ilgili fikrim yok ama -
@rootofallevil devlete hizmet edin devlete. Devlette yetisip de ozele kaçmayin. Bunu da teşvik etmeyin.
-
@pmprofx, içinde söyledi: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
siz siz olun okumadan başvuru yapmayın rasgele bankacılık uzman yardımcılığını seçtim şimdi değiştiremiyorum bu nasıl iş ya beyler akıl verin bunun değiştirlmesiş için bir yol yok mu ? 3 ünden en iyisi hangisi sizce
En iyisi murakip, en zor sinav da murakip
-
arkadaşlar sadece biri için mu başvuru yapabiliyoruz??
-
@rootofallevil Hocam özel sektöre geçişi soruşturdum bankacı arkadaşlarımdan da o eskidendi diyorlar. Artık bankalar bunu çok tercih etmiyorlarmış.
-
@onuktekin Sanırım murakıplık,spk vs. olsun artık kamuda tecrübe edinip özele geçme epey azalmış.