2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
Arkadaşlar bddk nın açtığı bu sınavlara kaç kez girme hakkımız var . Bilgisi olan var mı ? Sadece İki kez girebileceğimizi duydum doğrulun payı nedir?
-
@grundig öyle bir sınırlama yok diye biliyorum Hocam.
-
@grundig sinir yok limitless
-
@onuktekin doğrudur hocam
-
Arkadaşlar eksik kısımlar varken dilekçeyi yazdıra basmış bulundum. Son iki kurum sınavı kısmını ve iş tecrübesi kısmını boş bıraktım. Dilekçeyi yazdır deyince düzenleme ekranına geri dönülmüyor. Yazılar o kadar karmaşık ki bir
eksik/yanlış var mı yok mu anlaşılmıyor. Bu kısımların boş olması sorun yaratmaz diye düşünüyorum siz ne dersiniz ? -
@lilith Hocam ya bankacılık uzman kimse yazmıyo mu anlmaadjm ben sanki herkes uzmanlık ve murakıplık ondan bişey mi var dedim kimse yazmıyo ben alanıma güveniyorum kardeşim ingyeee de öyle tek sıkıntı biraz monografi bakmam hani o da hallderim o sorun değil de muhasebesi işte murakıplık gibi mi onu merak etmiştim nasıl
-
arkadaşlar aps yoluyla gönderim yapabiliyoruz dimi?
-
@paretowilfredo hocam bddk nın ingilizce raporlarını bulamadım nereden bulacağım
-
@ilanmılano bende de aynı sıkıntı var İş deneyimleri kısmında ayrılma nedeni soruluyor diye halen çalışmakta olduğum yeri yazmadım yazamadım. -" Yazıp keşke ayrılma tarihini boş bıraksaydım olur muydu bilmiyorum."-
Sonra dedim ki özgeçmiş kısmına yazarım. Özgeçmiş kısmında da yazmayı unuttum :P...
Anlayacağın eksik başvuruyu ben de onayladım yazdırdım.
Yarın BDDK 'yı arayıp soracağım. Ona göre başvuruyu göndereceğim başka çözümü yok.
Diyecekler ki daha başvuru yapmayı bilmiyorsunuz...:((( -
@awerty1453 Hocam bulursanız bilgi verir misiniz?
-
@dnztrkn Bu yazdiklarimizi çok inceleyeceklerini düşünmüyorum ama yine de kafaya takılıyor. Sorunları mail atın filan yazmışlar telden yardımcı olurlar insallah. ben boyle bırakacağım zaten pek kadroyu dolduracakları yok ama iste biz de uğraşıyoruz.
-
-
@onuktekin Hocam malumunuz gov, goverment kelimesinin kısa hali olarak uzantılarda yer alır. org uzantısı ise kar amacı gütmeyen kuruluşlarca kullanılıyor. bahsettiğiniz ddk ler enerji ve finans alanında regülasyon görevi üstlenen kuruluşlar olduğundan ve ticari hayata müdahaleleri nispeten daha görünür kuruluşlar olduğundan (ticari değiliz) mesajını vermek adına bunu kullanmışlar olabililirler diye düşünüyorum. Enerji ve finans ile ilgili meseleler özellikle AB nin dikkatini daha çok celbettiğinden doğru olan uzantılar sanki bunlarda kullanılmış gibi görünüyor.
-
Arkadaşlar koyulacak fotoğrafın sakalsız olması gerekmiyor dimi.
-
@sdinc94, içinde söyledi: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
Arkadaşlar koyulacak fotoğrafın sakalsız olması gerekmiyor dimi.
olması gerekiyormuş tabi , benim gibi tecrübesiz arkadaşların dikkatine
-
Arkadaşlar mezuniyet derecesine diploma puanı mı yazdınız?
-
@underw evet öyle yaptım ben muhtemelen oyledir
-
Arkadaşlar Ceza Muhakemesine çalışmaya gerek var mı? İlanda göremedim ama genel hükümler başlığı altında mı geçiyor?
-
Arkadaslar merhaba basvuru yaptim ama basvuru dilekcesini bir yere mi yolluyoruz anlayamadim yardimci olursaniz cok sevinirim
-
Kimseyi gücendirmek istemem ama ilanda ve başvuru sayfasında herşey açık açık yazıyor. Burada yazılanlar yanlış yaptırabilir ama ilanda yazanlar yaptırmaz. Lütfen okuyun şu ilanları.