2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
@kunterayata hocam haklisiniz simdi farkettim kusura bakmayin
-
@drottinea hocam sadece sizin sorunuz değil baksanıza ne sorular sorulmuş. Burada da Btk bilişim uzm. yard. sayfasında da insanı hayrete düşüren sorular var. Kurumun adresini soran bile var. Hakikaten hayret ediyorum. Hatta bazılarının troll olduğunu düşünüyorum. İnşallah trolldürler.
-
@paretowilfredo hocam benim 90 kusur puanım var ama hiç İngilizcem yok halihazırda bir kamu bankasında çalışıyorum sizce İngilizceyi hiç bilmeyen biri benim gibi olanlarin şansı var mıdır veya çalışarak yapılabilir mi sınava az kalmış ama bilemedim
-
@drottinea, içinde söyledi: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
Arkadaslar merhaba basvuru yaptim ama basvuru dilekcesini bir yere mi yolluyoruz anlayamadim yardimci olursaniz cok sevinirim
Evet hocam dilekçeyi bddk ya gondereceksiniz
-
@kaimoğlan hocam en başta ben de sizin gibi düşündüm ama regülasyonu devlet yapıyor "gov.tr" ticari olmadığını zaten belirtiyor. Örneğin özel sektöre hitap eden "gov.tr" uzantılı.
-
Başvuru formuna tıkladığımda başa sarıyor başvuru formu gelmiyo neden acaba?
-
@aroma CAPTCHA'yı yanlış yazmış olabilirsiniz. Explorer ya da üst versiyonunu kullanırsanız daha iyi çalışıyor site.
-
@legolas hocam sadece dilekçeyi mi gönderiyoruz başka şey yok demi
-
II. SINAV BAŞVURUSU :
Başvurular, 15 Kasım 2018 tarihi saat 14.00'da başlayıp, 26 Kasım 2018 tarihi saat 16.00’da sona
erecektir.Başvuru yöntemi;
- Kurumun resmi internet sitesinden (www.bddk.org.tr) ulaşılabilecek sınav sisteminde yer alan
"Başvuru Formu"nun on-line olarak doldurulması, - Formun doldurulmasını müteakip sistem üzerinden alınacak “Sınav Başvuru Dilekçesi”nin
çıktısının alınarak aday tarafından imzalanması (Programda kayıt zamanı tutulduğundan, adayların en
son kayıt yaptıkları başvuru formunu içeren dilekçenin çıktısını almaları gerekmektedir), - “Sınav Başvuru Dilekçesi”nin, en geç 3 Aralık 2018 tarihi saat 16.00’a kadar “Bankacılık
Düzenleme ve Denetleme Kurumu Büyükdere Cad. No:106 Şerbetçi İş Merkezi Esentepe Şişli/İSTANBUL’’
adresine sadece posta yoluyla gönderilmesi gerekmektedir. (Aynı posta gönderimi içerisinde birden
fazla sınav başvuru dilekçesi bulunmaması gerekmektedir.)
Postadaki gecikmeler nedeniyle 3 Aralık 2018 tarihinden sonra Kurum kayıtlarına geçen dilekçeler
kesinlikle işleme alınmayacaktır. Adayların, elden başvuruları da kabul edilmeyecektir.
Başvurular üzerinde yapılacak inceleme sonucu, yazılı sınava katılmaya hak kazanan adayların listesi,
Kurumun resmi internet sitesinde (www.bddk.org.tr) duyurulacaktır.
ilan metni
- Kurumun resmi internet sitesinden (www.bddk.org.tr) ulaşılabilecek sınav sisteminde yer alan
-
-
-
@onuktekin, içinde söyledi: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
@kaimoğlan hocam en başta ben de sizin gibi düşündüm ama regülasyonu devlet yapıyor "gov.tr" ticari olmadığını zaten belirtiyor. Örneğin özel sektöre hitap eden * "gov.tr" uzantılı.
*... hitap eden SPK ... @kaimoğlan
-
@çölkaplanı, içinde söyledi: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
@legolas hocam sadece dilekçeyi mi gönderiyoruz başka şey yok demi
Yok sadece dilekce hocam
-
![0_1542616342824_hazırlık.PNG](Yükleniyor 100%)
Arkadaşlar başvuru formundaki Hazırlık kısmını bu şekilde mi doldurdunuz ? Emin olamadım, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. -
Paylaştığım resim çıkmadı, arkadaşlar başvuru formundaki Öğrenim bilgilerinin lise kısmının altındaki Hazırlık kısmını nasıl doldurdunuz ? Hazırlıktan mezuniyet derecesini soruyor, başarılı olarak yazdım ama emin olamadım, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
-
Arkadaşlar bedelliye başvuranlar acaba askerlik durumuna neyi isaretleyecek
-
@872 Ya Tecilli deyip tarihinizi belirtin ya da diğer deyip tecilli yazın açıklamaya ve ardından tarihi bildirin.
-
@bluephantom teşekkürler
-
@yağmur1223, içinde söyledi: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
Ingilizce çeviri için kurumun sitesini ingilizceye çevirip okumaya çalışıyorum arkadaşlar,bu şekilde kavramlara aşinalık olur diye düşünüyorum tavsiye ederim.
@marigold @awerty1453
kastedilen bu olabilir arkadaşlar.ingilizce ve türkçe olarak 2 ayrı sayfaları açıp okumaya, kelimeleri yazıp anlamlarını akılda tutmaya çalışıyorum. Tavsiye ederim. -
aday no 2858 bu kadar kişi mi başvurdu demek oluyor acaba bu?