2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
@byteks1 hocam şu an asker değilsiniz. Diğer kısmına bedelli yapacağınızı yazıp sevk tarihinizi yazsanız daha iyi olur bence.
-
@onuktekin Bedelli değil normal gideceğim de bu mektup onlara gidene kadar askere gitmiş olurum zaten diye düşündüm. Sevk tarihini yazmak da mantıklıymış bak onu düşünmemiştim.
-
81.6 ile murakkaplik mı yoksa uzman yardımcılığimi işte bütün mesele bu!
-
@bydaler murakıpın gelme olasılığı çok daha yüksek bence
-
@onuktekin Hocam sordugunuz soru Ddk lerin dunyadaki ve Türkiye deki isleyisiyle alakalı kıymetli bir soru bence. Bu mesele ile aşırı alakadar olmasam da ayrıntı dikkatimi cekti açıkçası. Ben yine de hükumet kastinin direkt devlet organizasyonu degil de yürütme erki anlaminda oldugunu, sadece - ve dogru olarak- bu iki düzenleyici denetleyici kurulusun uzantisinda yer almadığını düşünüyorum. Özerklikleri tartışmalı da olsa internet siteleri icin makbul olan bu diyelim
-
BDDK uzman yardımcısı ile bankacılık uzman yardımcısı arasındaki fark nedir ? Özlük hakları ve yapılan iş ?
-
@aurora çok büyük bir sürpriz olmazsa size murakıplılık veya bankacılık gelecektir,ama Bddk uzn yard kaçla kapatir bilemiyorum.
-
Elimde themis ceza genel (13.baskı) konu anlatımı var.İsteyen arkadaşlar özelden yazsın uygun fiyata vermeyi düşünüyorum.Kitap hiç kullanılmadı.
-
@jakuppp haklısınız bddk kıl payı kaçar gibi geliyor bankacılık seçtim geçen sene giren arkadaşım bankanın bankacılık uzman yrd için ihtiyacı baya var dedi bakalım inşallah gelir.
-
Arkadaşlar 81.5 sizce hangisine başvursam sınava çağrılabilirim
-
Arkadaşlar işletme notu olan var mı? Varsa atabilir misiniz? Lütfennn yardımcı olunn
-
@serra murakiplik gelme ihtimali yüksek
-
@duygu55 valla işletmeden ben de not arıyorum elinde olan arkadaşlar bana da yardımcı olabilirse çok sevinirim.
-
Dostlar İngilizce çeviride 5 ing-tr, 5 tr-ing çevirisi var değil mi, İngilizceden Türkçeye yaparız bir şekilde de Türkçeden İngilizceye çeviri noktasında kendime çok güvenemiyorum, o kısımda komisyonun puanlaması nasıl acaba çok mu kıttır
-
@sofuoglu hocam ilanda ingilizceden türkçeye çeviri yazıyor,ben türkçeden ingilizceye çeviri olduğunu sanmıyorum ama yanılıyor muyum?
-
Arkadaşlar bende işletme notu var ama buraya nasıl yukleyebilirim bilmiyorum.
-
@sofuoglu ingilizceden Türkçeye çeviri var diye okudum ben ilanda.
-
@aurora @yağmur1223 ben de ilanda öyle okudum dostlar da dün bir önceki sınav başlığını okuyordum orada muhabbeti geçmişti hatta bu başlıkta da bir arkadaş bu çeviri olayından bahsetmişti, acaba bu sınav için sadece ing-tr şeklinde mi değişmiş bilemedim, önceki sınavlara giren arkadaşlar bu noktada bilgi verirse bu muğlaklık ortadan kalkar
-
@sofuoglu hocam gecen sene murakiplikta sadece ing-turkceye ceviri varmis digerleri nasildi bilmiyorum
-
Bddk uzman yrd 10 paragraf diyelim ingilizceden turkceyeydi aralik sinavi. Murakiplik farkli olabilir mi onun sinavi her turlu zor cunku:)