2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
-
@jakuppp teşekkür ederim hocam
-
Arkadaşlar bddk ya basvuru yapıyorum son asamaya gelip onayla dedigimde server error diyor. Ayni durumla karşılaşan var mi? İki gündür böyle.
-
@bydaler hocam murakıplık hayaliniz değilse uzman yardımcılığını öneririm. Hem maddi açıdan şartları eşit diye biliyorum, murakıplığın eski kazancı yok artık diyorlardı geçen sene sınav aşamasında. Bir de çalışma yoğunluğu, sorumluluk açısından da murakıplık daha ağır diyebiliriz sanıyorum. Ama puan konusunda bir fikrim yok.
-
@sofuoglu geçen yıl murakıplıkta 10 adet ingilizceden türkçeye çeviri verilmişti. Çok da kolaydı. İnsanlar diğer alanları yapıp ingilizceden elensin istemiyorlar diye bu şekilde tercih ediyorlar sanıyorum.
-
-
@serimeri dediklerinIde haklisiniz kesinlikle, ama puana gore bir tercih yapmak durumundayız..murakkipligi yazıp idari hakimlikten kalan zamanlarda çalışmaya çalışacağız artik
-
Arkadaşlar merhaba
Sınav dilekçesini 3 aralığa kadar gönderebiliyoruz demi 26 kasım başvuruların son günü sadece dilekçenin kuruma ulaşması değil demi -
@glzkermn 26başvuru son , 3 ü teslim son
-
@legolas teşekkür ederim:)
-
Arkadaşlar çalışma yöntemleriyle ilgili neler yapıyorsunuz yazarak mı çalışıyorsunuz yoksa defalarca okuma vs mi daha iyi olur. Malum zaman kısa yazmak baya vakit alıyor.
Şahsen muhasebe de monografi çözümü ve hukukta bol okuma kafi geliyor. İktisat ve maliyede yazarak vs gitmek nasıl olur sizce grafikler vs de var.
-
Arkadaşlar başvuru formu kargoyla gonderebiliyoruz mu
-
Kadroları 657 e mi tabii klasik 3600 ek gösterge kadro mu acaba ?
-
@macmohan2 https://forum.tercihiniyap.net/topic/4824/2018-bddk-murakıp-yardımcılığı-uzman-yardımcılığı-i̇lanı-150-kişi meslek tanitimi var hocam okumak isteginde iseniz.
-
@albertcamus okuruz hocam sıkıntı yok sağol
-
Arkadaşlar medeni başlangıç ve kişiler hukuku denmiş. Başlangıç zaten 7 madde. Toplam 117 madde var bu kadar mı eşya yok değil mi?
Birde borçlar da bir ayrıma gidilmemiş tamamı dahil mı acaba? -
İleti kaldırılmıştır.
-
@aurora ben 88 puanla bddk uzmanligina basvurmaya cekindim. Siz 85 le kil payi diyorsunuz. 88 e bddk uzmanligi gelir mi sizce
-
@ekonomist2 yazarak calisiyorum ben. Hukukla maliye yi biraz daha ileri tarihe biraktim. Suanda muhasbee ve iktisat yogunlukta calisiyorum. Bence kasmaya gerek yok.
-
Ben muhasebeden sadece monografi bilanço vs çözüyorum, mali analiz oranlarında cabası.
Hukuk ve maliyeyi ben de ileri tarihe bıraktım ikisinden de kpssde 30 üzeri net var zaten bol okuma yeter diye düşünüyorum.
Mikro-makro ise yazarak gitmekteyim ama biraz yavaş oluyor tabi malum hem bir işte çalışıp hem sınav hazırlanınca vaktim çok kısıtlı oluyor. Hayırlısı bakalım ingilizcesi de var bu işin