2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
@ekonomist2 nerde calisiyosunuz ?
-
arkadaşlar başvuruyu yapıp onaylattıktan sonra ünvanı sonradan değiştirebiliyormuyuz
-
@cesss dilekçeyi yazdırana kadar formda değişiklik yapmak mümkün. Yazdırdıktan sonra değişiklik yapılamıyor.
-
-
@johnstuartmill benim bddk için puanım 85 dersanedeki hocalarla konuştuğumda 85 sınırda kalabilir dediler ama sizin puaniniza her türlü gelir diye düşünüyorum çünkü 2 tane daha ünvan var. İciniz rahat etmeyecekse bankacılık yrd seçin o da tek gün, sınavı murakiplik gibi kasmazlar.
-
@legolas gelir idaresi bşk. Gelir uzm.
-
@aurora zaten onu sectim. Bankacilik uzmanliginda puanim89 ama puan mi onemli siralamami bilmiyorum. Iki seneyi de aldigi icin pek tahminde bulunamiyorum. Hepimiz icin hayirlisi olsun
-
iki ünvana birden başvurabiliyor muyuz acaba ?
-
@nigazinpariz hayır
-
Geçmiş yıl soruları elinde olan var mıdır ?
-
@mahmut-htt ilk başlardaki iletilerde arkadaşlar paylaşmıştı
-
arkadaşlar,
başvuru dilekçemi gönderdim,
bugüne kadar başvuru ekranından dilekçen ulaştı mı kuruma sorgulayabiliyorduk.
bugün o kısmı kaldırılmış. Dilekçemizin kuruma ulaşıp ulaşmadığını nasıl anlayacağız? -
@kaan_akça hocam ben bugün ilândaki numarayı aradım yardımcı oldular sağolsunlar bakıyorlar ulaşıp ulasmadığına siz de ilândaki numarayı arayabilirsiniz.
-
@yağmur1223 eywallah, teşekkür ederim hocam. yarın bende arayayım
-
@kunterayata hocam dilekceyi yazdirmadim ama degisiklik yapamiyorum direk onay ekranina dusuyor basvurunuz onaylanmistir diye. Nasil yapacagim acaba degisikligi universite derecesini yanlis yazdim sorun olmaz sanirim ama icim rahat etsin dedim
-
@djeoly o sayfa çıkınca yenileyin hocam o zaman istediğiniz sayfa açılacak. Diğer yolsa başka tarayıcı kullanmak. Explorer'ı Chrome indirdikten 5-10 defa anca kullanmışımdır biri de bunun için olmuş oldu :)) Explorer ile deneyin hocam. Explorer ile yaptıysanız başvuruyu Chrome ile deneyin.
-
@johnstuartmill bende kardeşim 88 ile bankacılığa başvuru yaptım
-
Arkadaşlar malum il göç ile murakıplık aynı güne denk geliyor... Ben bugun evrakları yolladım ama ilandan habersizdim.. . Değiştirme imkanım var mı? Cumartesi uzman Yardımcılığı için girmek istiyorum.
-
@ezo dilekçeyi bastırdiginiz için sanmıyorum degistiremezsiniz
-
@ezo hocam yarın arayıp sorun. Ulaşamazsanız sinav@bddk.org.tr ye bilgilerinizle birlikte durumu anlatan e-posta gönderin hocam belki yardımcı olurlar.