2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
@gagelessh ben yüksek lisans yapıyorum. Tez aşamasındayım. Danışman hocamdan ve bir başka üniversite hocamdan rica edeceğim. En mantıklı seçenek oymuş gibi geldi.
-
Referans derken ben anlamadım. Birinin referans olamasi sart mi yada referans olabilecek kişi kim olabilir mesela.
-
@872 referans yazmadan başvuruda ilerleyemiyorsunuz maalesef. Sizi iyi bilen bir üniversite hocanız varsa, iyi bir kurumda çalışan bir arkadaşınız, ahbabınız varsa yazabilirsiniz. Benim referanstan anladığım bu.
-
@stradivarius hocam ben bu tip basvurularda hep is arkadaslarimdan yazarim.
-
@stradivarius anladım hocam teşekkürler
-
arkadaşlar meslek sınavları dedıgı kurum sınavları dimi
-
@feritonuroztas ben o şekilde algıladım.
-
Kime sorsam murakiplik zordu gecen sene diyor bu sene de 2 gün olması kötü oldu yine zorlarlar galiba keşke ankarada da yapılsaydı bankacılık secicez artık
-
@simelya fikir vermesi açısından yazıyorum, gecen sene bddk uzmanlıktan girip kazanan bir arkadas bankacılık uzman yardımcılıgının da zevkli olduğunu ve kurumun ihtiyacı var o yüzden 1 güne düşürmüş olabilirler dedi.
-
''Başvuruyu onayla ve kaydet'' e bastıktan sonra da bilgi güncellemesi yapabileceğimizi söylüyor ama nasıl yapıyoruz ? Sadece fotoğraf değiştirme ekranı açılıyor
ve ''* Başvurunuz tarafınızdan onaylanmıştır. İstediğiniz takdirde girdiğiniz bilgilerde değişiklik yapabilirsiniz. !'' diyor oysaki -
@generalgeneral basvuru ekraninda yine tc kimlik no baba adinin ilk ve son harfi vs doldurup basvuru formuna tiklayinca guncelleme ekrani geliyor. Fakat onceden yaptiginiz basvuruyu yazdirmissaniz sanirim ilgili eposta adresinden kurumla irtibata gecilip degisiklik yapilabiliyor yanlis hatirlamiyorsam.
-
Bende de sadece fotoğraf ekranı geliyor.Daha önceki sayfalara ulaşamıyorum.Yazdırmadım da halbuki
-
@sbf1983 Yazdırmamıştım oysaki ama sayfayı birkaç kere yenileyince düzeltme ekranı geldi
-
bedelli bekleyip başvuru yapan dostlar askerlik kısmını diğer mi seçtiler veyahut seçecekler başka bir alternatif de yok orada
-
@sofuoglu tecilli yaptım. E devlette de 31.12 ye kadar tecilli görünüyorum, en mantıklısı o geldi
-
@vorgheizer doğru hocam o daha mantıklı e devlette de öyle yazıyor, başvuru esnasında aklıma gelmemişti
-
bddk için sadece başvuru formunu mu gönderiyoruz.Diploma kpss sonuç belgesi vs gönderecek miyiz?
-
@cankara sadece basvuru formu imzali olarak.
-
Arkadaşlar başvuru formunda, Öğretim Bilgileri Durumu yazan yerde Lise bilgisinin altında Hazırlık yazıyor. O kısma lisede okumuş olduğum hazırlığı yazıyorum ama mezuniyet yılı ve derecesi istiyor hazırlık için. Okuduğum lise 1 yıl hazırlık+3 yıl lise eğitimi veren bir Anadolu Lisesiydi ve sadece liseden mezuniyet derecemi biliyorum. Sizler o kısma ne yazdınız tam olarak?
-
Bddk başvurusunu layıkıyla yapan işi haketmiştir abi.Bu kadar karışık başvuru görmedim.Göze hitap 0.