2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
BDDK uzman yardımcılığına 88 ile başvurayım diyorum. Ama dil yok. Yani 60’ı tövbe alamam gibime geliyor. Yazılı sınava gelince de geçmiş yıl sorularını paylaşan arkadaşa öncelikle teşekkür ediyorum. Gerçekten aydınlandım. Muhasebe maliye tamam da işletme hiç bilmiyorum. Göz göre göre de İstanbul’a gitmek için şu işsiz dönemimde ailemin cebinden o kadar para çıksın da istemiyorum. Hepsinden ayrı olarak da kimsenin hakkına girmek istemiyorum. Kafalar karışık bende.
-
Herkese Hayırlı Günler
Abiler bankacılık uzman yardımcısı ile BDDK uzman yardımcısının farkını biri bana anlatabilir mi , ikisi de İstanbul’da mı çalışıyor tayin olayı vesaire var mı ben İstanbul dışında çalışmak istemediğim için soruyorum bu konularda pek bilgim Yok yardımcı olursanız çok sevinirim
-
sınav yapılır da bi şekilde 80 kişinin hepsini alsalar gireriz de.o kadar masrafa gerek var mı acaba
-
@angaralı, içinde söyledi: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
Herkese Hayırlı Günler
Abiler bankacılık uzman yardımcısı ile BDDK uzman yardımcısının farkını biri bana anlatabilir mi , ikisi de İstanbul’da mı çalışıyor tayin olayı vesaire var mı ben İstanbul dışında çalışmak istemediğim için soruyorum bu konularda pek bilgim Yok yardımcı olursanız çok sevinirim
Bankacilik bddk ana faaliyet alaninda calisiyor. Bddk uzm ise destek hizmetlerinde çalışıyor insan kaynaklari gibi . Iki kadronun da yeri bddk istanbul, Tayin olayi yok bildigim benim
-
@legolas Teşekkürler hocam , maaş konusunda bi farklılık var mı bilginiz var mı
-
@angaralı Yok dostum. Eskiden farklılık vardı üst kurul maaşlarında lakin 666 ile eşit işe eşit ücret kapsamında yeni giren personel diğer merkez uzmanları ile aynı ücreti alıyor.
-
@paretowilfredo Hocam murakıplığa mı yardımcılığa mı başvursam karar veremedim de şimdi bankacılık uzman yardımcısına 80 kişi diyor ben İktisat mezunuyum ama 80 kişi kendi içinde ayrılıyor bilişim vesaire diye şimdi ben 80 kişinin kaç kişilik kontenjanı ibfliler için tam anlamadım yani murakıplık 50 kişi kafam karıştı
-
@onuktekin hocam sanki daha dusuk kapatmisti ben mi yanlis hatirliyirum
-
@angaralı hocam murakiplik 50 kisi ilk 1000, bankacilik uzman yrd bankacilik alani icin yani iibf olan 30 kisi ilk 600, bddk uzman yrd 20 kisi ilk 400 sinava girecek. Bankaciligin geri kalani bilisim hukuk vs.
-
@sbf1983 teşekkürler hocam
-
@fablo bu puanlar 08-09.04.2017 tarihinde yapılan sınavın puanları hocam.Bu sınavda:
murakıplık için 900
banka uzm. yard. için 340
uzm. yard. içinse160 kişi çağrılmış.
16 - 17 Aralık 2017'de yapılan sınavda puanlar çok düşmüştü.
Murakıplıkta kontenjan dolmamıştı diye hatırlıyorum. Sınava çağrılan aday sayısı:
Murakıplık için 700 kişi
Bankacılık uzm. yard. için 200 kişi
Uzm. yard içinse 140 kişi çağrılmış.Murakıplık (kontenjan dolmamış) 75,1
Uzm. yard. 86,32
Bankacılık uzm. yard kaçla kapatmış göremedim. -
Anayasa için Themis-Zehra hocanın kitabını sipariş verdim.Bu sınav için uygun olur mu? Hem idari hakimlik için hem bu sınav için çalışacağım.
-
Bddk uzmanlığa girmeyi düşünenlere işletme için muratın kpss işletme konu kitabını önerebilirim veya bulursanız yargının işletme kitabı
-
@rootofallevil ingilizce için ne önerirsiniz peki?
-
@stradivarius youtube üzerinden yds ye yönelik konu videoları izlenebilir özellikle cümle çevirisi konuları ve sürekli kelime tekrarı yapılabilir
-
@rootofallevil çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için
-
Hukuktan girmiş olup da geçen yıl soruları hatırlayan var mı?
-
Dostlarım merhaba sanayi iktisatı ekonomiydi ve istatistik için kaynak bulamadım.bulabilen var mı?
-
Ya arkadaşlar yok mu geçen yıllarda BDDK uzm.yrd sınavına giren bize muhasebe ve işletme sınavları hakkında bilgi verebilecek olan. İşletme de aöf filan var bir şeyler çalışılır yorumlanir belki sınavda ama muhasebede nelere çalışmalı nasil soruluyor?
-
Kurumun işleyişini bilenlerden iki konuda aydınlatılmak isterim.
Öncelikle kurumun İstanbul'da olması sebebiyle verilen 4.800 lira ücret dışında herhangi bir ayni veya nakdi bir telafi maksatlı maaşa yansımayan desteği oluyor mu ? mesela ticket gibi yada ne bilim yol , kalacak yer desteklemesi gibi.
Ayriyeten bankacılık uzmanlıktan murakıplığa gelecek yıllarda geçiş fırsatı var mı ?