2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
Bütün sınav gruplarında fazla soru verilip seçmemiz mi isteniyor?
-
@onuktekin eyvallah hocam
-
Bankacılık uzm. yard. gçen sene kaçla kapattı bilen var mı ?
-
@jakuppp 75
-
@jan-vesely murakıplık olmasın hocam o emin misiniz
-
@jakuppp murakıplık yard. 75 idi hocam. Uzman yard. 86-87 idi sanırım
-
@872 hocam sizin dediğiniz 86 -87 puan bddk uzman yardımcısı olmasın ben bankacılık uzm. yard. soruyorum
-
@jakuppp he evet pardon hocam
-
@Jakuppp BDDK uzman yard ( Bankacılık ) murakıpla beraber 75 tabanla kapattılar geçen sene hocam
-
@jan-vesely peki bddk uzman yardımcılığı kaç puanla kapattı hocam?
-
@jan-vesely bankacılıktan bahsetmiyorum
-
arkadaşlar o zaman şöyle diyelim Murakıplık ve Bankacılık 75 Bddk uzman yardımcılığı 86 ile kapattı
-
@872 bddk uzman yard bilmiyorum ben geçen sene bankacılık seçmiştim sınavı da gayet kolaydı
-
Yani ben şimdi 82 puan ile hangisine başvurursam az da olsa sınava girme ihtimalim olur
-
@bydaler murakıplıkta ilk 1000e girme şansınız var hocam
-
@872 inşallah
-
@sbf1983 hocam 82,35 puanım var BDDK uzman yardımcılığı sınavına girer miyim sizce
-
Arkadaslar, sınavı zor olmasına rağmen birazcık ihtimali yüksek tutup 81 puanla bankacılık uzm.Yard. mi basvursam yoksa risk alıp 87 puanla bddk uzm. Yard. başvurup işletme mi çalışmaya başlasam? Tekerleme gibi oldu ama kafamın içinde de fadimenin düğünü var zaten
-
@yenikişi1 hocam bu konuda tahminde bulunamam ancak gecen seneki puan refarans olabilir belki. Yanlis hatirlamiyorsam 7 kontenjan icin 140 kisi cagrilmisti, 86 civari kapatmisti. Murakiplik ve bankacilik dusuk kapatmisti bu sene ne olur yine ayni sekilde yuksek mi kapatir bilemiyorum. Bu sene Murakiplik icin 50 kisi 1000 kisi cagrilacak, bddk uzman yrd icin 400 kisi cagrilacak. Bu konuda net bir sey soylemek malesef imkansiz.
-
Geçen yıl bankacılık uzman yard girmiştim ingilizce seviyem b1-b2 seviyesinde ve ydsm yok. 57 ile ing den kaldım diğerleri baraj üstüydü. İktisatı zordu diye hatırlıyorum çünkü marjlı fakan işlemler vardı 50 puanlık soruda ordan tam alamamıştım. Sınavı tükenmez kalem kullanarak yapıyosunuz. Ve kurum ciddi anlaöda değer veriyo oturum aralarında sandviç vs vermişlerdi kalem su vs her konuda yardımcı oluyolar. Geçen yıl murakıp için girenlerden bi arkadaşım kazandı va başladı şuan yoğun eğitim ve çalışma temposundalar. 92 puanımla bende bi deneyeceğim tekrar uzman yard için