2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
Arkadaşlar özel hukuk için kaynak önerisi olan var mi? Tek kitap halinde olan bir kaynak olursa sevinirim.
-
Ingilizce çeviri için kurumun sitesini ingilizceye çevirip okumaya çalışıyorum arkadaşlar,bu şekilde kavramlara aşinalık olur diye düşünüyorum tavsiye ederim.
-
@keynesinruhu yds 50 ingilizceden 80 aldım bende
-
@lilith
Askerdeyken girmiştim hocam onun etkisi olabilir -
murakkıplık sınavına girdim çok ağır bi sınav özellikle iktisat
-
Merhaba arkadaşlar, herkes umarım emeğinin karşılığını alır. Burada yardımcı olup soruları paylaşanlara özellikle teşekkür ederim çok faydalı oluyor. İlanı gördüğümde kafam karışıktı hangi kadroya başvursam diye ama endüstri mühendisi olarak sanırım Bilişim-2 den gireceğim sınava. Murakıplık prestijli bir iş ama iktisat-hukuk-maliye ve muhasebe alanlarında hiç bilgim yok ve çok kısa süre olduğu için göze alamadım. Belki seneye Baktığım kadarıyla Bilişim-2 sınav soruları hiç paylaşılmamış, elinde olan var mıdır? Algoritmadan yöneyleme, yönetim bilişimlerinden bankacılığa geniş bir konu skalamız var nereye çalışmamız gerektiğini bilirsek kısa sürede belki bişeyler başarabiliriz. Konularımız bunlardı:
a) Temel bilgisayar programlama ve algoritma geliştirme,
b) Bilişim teknolojilerinde temel kavramlar (bilgisayar teknolojileri kavramları, temel bilgisayar ağları ve internet, temel bilgi güvenliği, temel veri tabanı),
c) Temel Bankacılık ve Finans Kavramları,
ç) Yöneylem Araştırması, Proje Yönetimi, Simülasyon, Rassal Modeller,
d) Olasılık, İstatistik,
e) Bankacılıkta Risk Yönetimi,
f) Finansal Matematik, Maliyet Muhasebesi; üstel ve logaritmik fonksiyonlar, diziler, seriler, türev, integral, lineer cebir, diferansiyel denklemler ve bu konuların iktisadi uygulamaları,
g) Yönetim bilişim sistemleri, yönetim ve organizasyon,Daha önce giren arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
-
@zodiac62 Hocam zaten mezuniyetiniz Endüstri müh. olduğundan sadece bilişim alanından başvuru yapma hakkına sahipsiniz (tabi iibf lisansınız olmadığını varsayıyorum). Bundan dolayı da Bilişim-3'ten girecekseniz sınava. Bilişim-2 Elektronik sanırım. Tekrar ilanı incelemekte fayda var
-
@marigold hocam murakiplikta endustri muhendisligi var sanirim ilanda yanlis hatirlamiyorsam.
-
@lilith Hocam İngilizceye nasıl çalıştınız acaba yardımcı olursanız sevinirim
-
Sınava başvurabuliyormusunuz
-
@sbf1983 evet Ayrıca , dediğim gibi Bilişim Endüstri Bilişim-3'te
-
@marigold hocam alımlarda Bilişim-3ten sınav olarak Bilişim-2den gireceğiz. Daha doğrusu bilişim sınavını 2 gruba ayırmışlar bizimkisi 2.grup oluyor. Baya araştırdım fakat bizim grupla ilgili hiç çıkmış soru bulamadım. Çıkmış soruları görebilirsek en azından çalışmamızı o doğrultuda yaparız öbür türlü 1 ayda derya deniz olan bu konuları bitirme şansımız yok
-
@wazo Sayfa hata veriyor
-
bddknın başvuruları da mı bugün başladı?
-
@gagelessh evet bugün başladı. 26 kasıma kadar başvurular.
-
sayfada ilerlediyseniz burada da referans ,sosyal medya hesaplarımız isteniyor mu?
-
@gagelessh ben referansın istendiği noktaya kadar ilerleyebildim. Sosyal medya hesabı değil ama daha önce girdiğiniz bir kurum sınavı var mı onu soruyor var ise hangi sınavlar olduğunu yazmanız isteniyor. Yanlış hatırlamıyorsam daha önce bir işte çalıştıysanız onlarla ilgiler bilgiler sorulmuştu. Ve iki adet referans istiyor. İki referansı da doldurmadan sayfayı geçemiyorsunuz. Ben referansları şu an için yazamadığımdan o noktadan ileri gidemedim.
-
Hepsine puanim yetiyor, sizce hangisine başvurayim
-
@stradivarius Teşekkür ederim.Referanslara üniversite arkadaşlarından mı yazmayı düşünüyorsunuz?
-
Eğitim, daha önce çalışılan iş bilgileri , girdiğiniz son 2 sınav, 2 referans , özgeçmiş (özgeçmişte eğitim, anne baba ad ve meslekleri, ilgi alanları vs.) en son da fotoğraf yükleniyor sanırım ben de özgeçmişe kadar ilerledim. Çıktı aldıktan sonra güncelleme olmuyormuş arkadaşlar dikkat edin.