2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
@murakebe hocam toplu açıklanacak değil mı peyderpey açıklanma durumu yok galiba
-
@murakebe gvslerin yetismesi halinde mayis icinde aciklanma ihtimali neden yok ?
-
@kpssınavı aynen hocam ramazan neye engel anlamış değilim, resmi tatil değil sonuçta
-
@kpssınavı @jesist ben de aynısını düşündüm. Dediğiniz gibi Ramazan resmî tatil değil neticede
-
Merhaba, aklıma bir şey takıldı da. Ben 2 kurumun mülakatını bekliyorum. Şubat ayında bir güvenlik soruşturması için polisler gelmişti ama bunun haricinde hakkımda herhangi bir güvenlik soruşturması talebi yokmuş. Yani 1 kere güvenlik soruşturması talep edilmiş benim için. Bu da bddk değil diğer kurumun talep ettiği soruşturma (çünkü o sıralar o kurumun sınavına giren birçok kişi güvenlik soruşturması yapıldığını paylaştı). Bu durumda bddk için olumsuz sonuçlanacak diye düşünmem mi gerekir? Çünkü güvenlik soruşturması talep etmemişler benim hakkımda
-
@piko, içinde söyledi: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
@milagros gvs ler geçen hafta gönderilmiş.
Sadece kazananlar için mi güvenlik soruşturması yapılıyor? Benim hakkımda herhangi bir gvs talebi gönderilmemiş emniyete, bu yüzden merak ediyorum
-
@milagros herkese
-
@piko o zaman benim için gvs gönderilmemesi nasıl söz konusu olmuş ki hiçbir şey anlamadım
-
@milagros, içinde söyledi: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
Merhaba, aklıma bir şey takıldı da. Ben 2 kurumun mülakatını bekliyorum. Şubat ayında bir güvenlik soruşturması için polisler gelmişti ama bunun haricinde hakkımda herhangi bir güvenlik soruşturması talebi yokmuş. Yani 1 kere güvenlik soruşturması talep edilmiş benim için. Bu da bddk değil diğer kurumun talep ettiği soruşturma (çünkü o sıralar o kurumun sınavına giren birçok kişi güvenlik soruşturması yapıldığını paylaştı). Bu durumda bddk için olumsuz sonuçlanacak diye düşünmem mi gerekir? Çünkü güvenlik soruşturması talep etmemişler benim hakkımda
İlçe emniyeti arayıp/gidip hakkında güvenlik soruşturması olmadığını öğrenen var mı başka?
-
@milagros Bazı gelenekler vardır görürsünüz arkadaşlar nisan sonuna kadar çok beklenti içinde olmayın. Mayıs'ta belki bir ihtimal takip edin her gün. Mayıs sonu gibi görünüyor.
-
@murakebe üstad bir önceki yazınızda ramazan sonu yazmıştınız, şuan mayıs sonu diyorsunuz. Bu farklılık gvs lerin geri dönüşleri ile ilgili mi? Bir de listeler belli mi? Teşekkürler
-
@iamkaya haziranın 2 si ramazan bayramı muhtemelen bayram öncesi son cuma günü açıklanır bayram sonrası işe başlanır
-
@jszz açiklandiktan sonra ise baslamak 3-4 haftayi bulur bence cunku gecen senede oyle olmus sanirim, dediginiz tarihte aciklanirsa haziran sonu is basi gibi gorunuyor.
-
@jszz hocam kazananlar için çok güzel bayram hediyesi olur dediğiniz gibi olursa, peki ya kaybedenler? İnşallah nisan sonu mayıs başı açıklanır.
-
ben mayısın ilk ya da ikinci haftası açıklanacağını düşünüyorum arkadaşlar.
-
@mia99 Kurumda dedikleri, yönetmelikte yeni düzenleme yapıldı 2 ay içinde emniyetin soruşturmayı sonuçlandırması gerekiyor, daha önceki sayfalarda arkadaşlar 45 gün önce kurum soruşturma evraklarını gönderdik dediğini yazmışlar. Bu durumda 2-3 hafta içinde açıklamalılar.
-
@sahane evet hocam ben de dediğiniz bilgiye istinaden bir tahmin yaptım.
-
Bddk mülakatlarından da anladığım kadarıyla bayağı disiplinli ve işine önem veren bi kurum. Bu yüzden bu alımlarda da titiz davranıyorlar bu bizim için de iyi bir şey diye düşünüyorum. Gvs aşamasında kurumun elinde olan bir hızlandırma imkanı yok sanırım, sonuçların kuruma gelmesi bekleniyodur şuan. Emniyet bu süreci hızlı bitirirse o hafta açıklanır bence
-
Kurum kazananları mülakatlardan 1-2 hafta sonra zaten belirlemiş oluyor gençler. Gvsler bekleniyor hâlen, evinize form falan gelmesine gerek yok gelmediyse üzülmeyin, geldiyse de sevinmeyin. Yapmanız gereken şey sabretmek, bildiğim kadarıyla sadece kazananlara GVS yapılıyor ve sonuçlar gvsler gelir gelmez açıklanıyor. Benim öngörüm ramazan bayramından sonra açıklanacağı ama eleman ihtiyacı çok, ne kadar erken açıklarsa o kadar iyi
-
@murakebe 1 ay önce aradığımda herkese gvs yapılacak, kazananlar gvs sonrası belli olacak demişlerdi.