2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
@murakebe hem sadece kazananlara gvs yapılıyor diyorsunuz hem de evrak gelmezse üzülmeyin, gelirse de sevinmeyin. Bu ne pehriz bu ne lahana turşusu üstad? Eğer sadece kazananlara yapılıyorsa gvs, olur da eve evrak gelirse sevinilir gelmezse üzülünür..
-
@murakebe son girdiginiz entrylerin cogu kendi icinde tenakuza dusmekte bilginize
-
@iamkaya adamin demek istedigi sey eve evrak gelip gelmemesinin oneminin olmadigidir.zaten guvenlik sorusturmasi esnasinda eve evrak vs .gelicek bi durum yok diye biliyorum.ayrica şunu da belirtmek istiyorum.birçok kisi belki bende dahil işe girdikten sonra forumu unutucak,bir murakibin foruma girip burada ki arkadaslara yardimci olma cabasi bir lutuftur takdirimce.bu sebepten saygisizlik olarak anlasilacak cumleler sarf edilmemesi gerektigini dusunuyorum.(bu cevabim sadece sizin msjiniza istinaden degil,onceki sayfalarda arkadasa yapilan yanlis ithamlarda bulunanlaradir.)
-
@özenlimükellef ben kesinlikle saygısızlık yapma niyetinde değilim. Allah razı olsun bilgilendiriyor bizi üstad. Diyorum ki sadece kazananlara gvs yapılıyorsa ve emniyetten bir şekilde öğrenirsen bu kazandığın anlamına gelir ve sevinirsin. Yapılmadığını öğrenirsen de üzülürsün.
-
bu kelimeleri kazandığınızda rapor yazarken de kullanırsınız inşallah Arkadaşlar niyetim sizi olumlu olumsuz beklentiye sokmaya çalışanların sözlerine kulak asmamanız. Kimse kendi gvs'sini emniyetten öğrenemez, öğrenenler bir tanıdık vs. vasıtasıyla öğreniyorlardır. GVS kapsamında evinize bir evrak geldiyse bu kazandığınız veya kazanmadığınız anlamına gelmez. Emniyeti arayıp var mı yok mu sorusuna var ya da yok cevabı almanız da birşeyi değiştirmez. Benim bildiğim kadarıyla sadece kazananlara gvs yapılıyor, Kurum'dan size böyle olmadığını söyleyen arkadaş İK'dan ise daha iyi biliyordur süreci. Eleştirmek yerine teşekkür eden arkadaşlara ayrıca teşekkür ediyorum. Aynı yollardan geçmiş biri olarak ne kadar merak içinde olduğunuzu biliyor, elimden geldiğince bilgilendirmeye çalışıyorum.
-
Yok mu bir duyum dostlar?
-
@iamkaya hala gvsler devam ediyormuş hocam toplu açıklayacaklarmış
-
@hafız haziranı bulur mu yani hocam o zaman
-
@mia99 onunla ilgili bilgim yok hocam gvsler devam ediyor denildi toplu açıklanacak denildi bir de sayı sordum kaç kişinin gvs si gönderildi diye sayı vermediler
-
@hafız anladım hocam teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.
-
@hafız hayırlısı olsun hepimizin hakkında, herkese mi yapılıyormuş gvs hocam
-
@iamkaya evet asıl önemli olan güvenlik soruşturmasının herkese mi yapıldığı yoksa sadece kazananlara mı yapıldığı. Kesin güncel bilgisi olan var mı?
-
@iamkaya hocam sayı veremeyiz dediler o yüzden herkese yapılıyor mu yapılmıyor mu şüphelendim açıkçası
-
@hafız zaten mülakata katılan kişi sayısı çok fazla değildi. Toplamda 100 kişi belki vardır belki yoktur hatırladığım kadarıyla. Sadece kazananlara yapılıyorsa gvs gönderilen kişi sayısı bunun yarısı kadar anca vardır, o zaman bu kadar uzun sürmesi garip. Herkese yapılıyorsa da bazılarımız hakkında ilçe emniyete gvs gönderilmemesi nasıl mümkün oluyor onu çözemedim
-
@milagros hocam o kadar bilgim yok maalesef:)
-
Istanbul da maaşin yarisini kiraya vereceksiniz kazanirsaniz. Haberiniz olsun
-
@legolas maaş temmuzda yaklaşık 5800 olacak, kirası 1500-2000 tl arası ideal bir yakın bir ev bulmak mümkün. Kötümser düşünüyorum bir de
-
güvenlik soruşturmasında ne soruşturuluyor arkadaşlar, hayatımda adli-idari bir soruşturma geçirmememe rağmen aklıma takılıyor?
-
İnşallah bayramdan önce açıklanır. Beklemekten yoruldum artık..
-
@mustafakeser isterlerse maaş vermesinler hocam, yeter ki şu kpss a süreci bitsin artık hayırlısıyla.