2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
@legolas İstanbul’da yaşayan insanlar evinin işi ile aynı semtte olmasını hayal etmez bile il dışından gelecek olanlar hep böyle düşünüyor ama İstanbul’da böyle bi dünya yok çevredeki nispeten daha ucuz semtlerde 2.000 tl kira ile oturabilirsiniz ancak
-
Hocam guncel murakip yardimciligi maaşı nedir? Bilgisi olan var mi?
-
@kaysersoze 5.500
-
@murakebe 2004 ye ilan sayısının fazlasını almış. Eskiden insaflıymış
-
@piko hocam tas catlasa 20 alirlar aciklama tarihi zaten muamma
-
Seçimi beklerler mi açıklamak için.. Burada hiçbirimizin haberi yok. Bayramdan önce açıklanır inşallah da önümüze bakarız
-
Selam arkadaşlar. Yaklaşık 1 ay önce kurumu aradım. Güvenlik soruşturmalarını cumhurbaşkanlığına göndermişler. Sözlü puanları çoktan verilmiş. 3 ay içerisinde işe başlatırlar dedi. Benim tahminim haziranın sonunda açıklanır. Mülakatım iyi geçmemesine rağmen insan umut ediyor
-
@paretowilfredo hocam senin bir yorumun var mıdır?
-
@sabredendervis Mart'ta aradığımda emniyete gönderdik demişlerdi
-
@sabredendervis sözlü puanlarının verilip verilmediğine ilişkin bilgim yok benim ama gvsler cumhurbaşkanlığına gitmiş, dönmesi bekleniyomuş diye duymuştum ben de
-
Referansları aranan olmuş mu arkadaşlar.
-
@milagros, içinde söyledi: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
@sabredendervis sözlü puanlarının verilip verilmediğine ilişkin bilgim yok benim ama gvsler cumhurbaşkanlığına gitmiş, dönmesi bekleniyomuş diye duymuştum ben de
Ülkenşn şuanki durumunun niye böyle olduğunu açıklıyor. Artık her işlem c.başlığına sorulacak ise işler nasıl yürüyecek, bu kurum sözde bağımsız kurum ama kendi alacağı personeli bile c.başlığına soruyor
-
@aslan1453 kardeş sen cumhurbaşkanına takmışsın bence iftiraya yer arıyorsunuz.o dediği şeyi anlamıyorsun herhalde cumhurbaşkanlığı deyince teşkilat olmasın acaba? biraz objektif olun bilmeden konuşmayın.
-
@aslan1453 ne bağımsızı ya hahaha
-
@atam2811 benim yazımda cumhurbaşkanı ifadesi yok c.başkanlığı diyorum yani senin dediğin gibi teşkikatı kastediyorum. Yazıyı nasıl okudun bilmiyorum ama bi daha oku bence
-
@friedmann başka bir kurum yazili sınav sonucundan hemen sonra referanslarımı aramasına ragmen bddk dan halen kimse aramadi.referansları aranan varsa bilgilendirmesi iyi olurdu.
-
@özenlimükellef o zaman güvenlik sorusturmalarindan sonra aranması olası gözüküyor. Daha sonra nihai liste oluştururlar belki diye düşünüyorum.
-
@friedmann hocam biraz önce konuştum gvsler tamamlanmış bu ay içinde açıklayacaklarmış hayırlısı olsun hakkımızda
-
@hafız kimle görüştünüz hocam kesin bilgi mi
-
@preacher hocam IK ile görüştüm bu ay içinde açıklanacağnı söyledi eğitim olmayacakmış direk göreve başlatacaklarmış