2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
@hafız yani açıklandıktan sonra kazanırsak 2-3 ay atama bekleme gibi bi durum da mı olmicakmış o zaman dimi?
-
@milagros hocam onu tam bilmiyorum benim tahminim bayramdan sonra işe başlatacakları yönünde
-
@hafız paylaşımınız için çok teşekkürler ️
-
@milagros rica ederim hocam
-
Il emniyeti aradım. Benim için gvs evrakı gelmemiş.gvs yi Mit yapmiyorsa sadece kazananlara yapıyorlar demektir bu.
-
@piko gvsler cumhurbaşkanlığına gönderildiğine göre emniyet değil mit yapıyodur
-
@milagros olabilir.ama mit,muhtara filan sorması için emniyete göndermez mi
-
@piko sanmıyorum emniyetteki güvenlik soruşturması gibi muhtara sorma şeklinde yüzeysel değildir
-
@hafız hadi inşallah. hayırlısı hakkımızda
-
@milagros mülakat açıklandıktan sonra hemen göreve başlatılıyor, kurum beklemiyor. Çünkü güvenlik soruşturması gibi tüm zaman alan işlemleri mülakatı açıklamadan önce hallediyorlar. Hali hazırda başka bir kurumda çalışıyorsanız kurumlar arası yazışmadan dolayı bu süre 1,5 ay kadar uzayabiliyor ama işsizseniz oldukça çabuk şekilde göreve başlatılırsınız. Hatta atamanız yapıldıysa tebliğ beklemeden direk gidip başlayabilirsiniz.
-
Merhaba arkadaşlar önümüzdeki 2 hafta içerisinde açıklanma ihtimali yüksek, tebliğler evlerinize geldikten sonra halihazırda çalışmayanların 15 gün süresi var. Çalışıyor olanların ise muvafakatları beklenir ancak Murakıplık için söyleyeyim göreve başlamanızın akabinde 2-3 hafta içinde yemin edersiniz ve yeminden sonra 1-2 hafta içinde bankalara gönderilirsiniz. Eğitim konusunda ise sahada yaparak öğrenirler mantığı var. Allah gönlünüze göre versin.
-
Ileti düzenlenmiştir.
-
.İleti düzenlenmiştir.
-
@maliyeciuzman, içinde söyledi: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
Sitede bir şey yok
-
@maliyeciuzman evet sitede bir bilgi yok
-
@maliyeciuzman şaka mı yapmak istediniz?
-
İleti kaldirilmiştir.
-
Duyuru dışarıya henüz yayımlanmamış arkadaşlar.
-
İleti kaldirilmistir.
-
Ileti düzenlenmiştir.