2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
Dostum baktım da yeni ilandan bahsediyor gibi anladım bizim sonuçlar ile ilgili bişey anlamadım maalesef özelden veya buradan aydınlatırsanız sevinirim
-
Bende şimdi bakınca iletilerin kaldırıldığını görüyorum, aydınlatabilir misiniz? Yarın açıklanma ihtimali mi var?
-
Dostlar kısaca sonuçlar bu hafta çıkmadan inşallah açıklanmış olur öyle söyleyeyim ahvali kısaca. Yarın veya diğer gün açıklanması kuvvetle muhtemel. Kısaca durum bu
-
Bugün bekleyelim mi arkadaşlar yoksa umut yok mu bugün için
-
Kurumda aciklamanin ne zaman olacagina dair duyum var mi dostlar
-
bu hafta zor geçecek belli:)
-
@maliyeciuzman hocam sizde var mı gelişme bilgisayar başından kalkamaz olduk:)
-
İİBF den 50 yeminli murakkıp 30 bankacılık uzm 20 bddk uzm ..inş bu 100 kişinin tamamı alınır.Kaç kişi kazanmıştı bilmiyorum ama Guy dguy ilgöç sgk bekleyen mutlaka vardır içlerinde.Listeleri etkiler muhtemelen.
-
@aslan-reyiz hocam belirtilen sayının yarısı alınırsa şükür
-
10 dakikada bir siteyi kontrol ediyoruz
-
Daha önce bi arkadaş kimsenin referansı arandı mı diye sormuştu ama kimse arandı demedi. O zaman bu sefer referans araması olmadan sonuçlar belli oldu diyebilir miyiz?
-
@milagros açıklandı
-
Hadi hayırlı olsun dostlar.
-
@paretowilfredo eyvallah üstat:)
-
Arkadaslar herkese hayırlı olsun şu işsizlik döneminde büyük nimet giren herkesi tebrik ederim enerji bakanlığı denetçi bekleyen ve kazanan arkadaslar varsa feragat etseler rica istegim şu işsizlik döneminden belki kızıyosunuz bana ama naçizane istegim
-
Gelecek ilanlarda merak edenler için kazanan kişi sayısını yazalım.
Bankalar Yeminli Murakıplık Yardımcılığı : 20 kişi
Bankacılık Uzman Yardımcısı(Bankacılık Alanı): 10 kişi
Bankacılık Uzman Yardımcısı (Bilişim alanı -1): 8 kişi
Bankacılık Uzman Yardımcısı (Bilişim alanı -2): 4 kişi
Bankacılık Uzman Yardımcısı (Bilişim alanı -3): 3 kişi
Bankacılık Uzman Yardımcısı (Bilişim alanı -4): 5 kişi
Bankacılık Uzman Yardımcısı (Hukuk Alanı): 13 kişi
BDDK Uzman Yardımcısı: 9 kişi -
@tonyukuk646, içinde söyledi: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
Gelecek ilanlarda merak edenler için kazanan kişi sayısını yazalım.
Bankalar Yeminli Murakıplık Yardımcılığı : 20 kişi
Bankacılık Uzman Yardımcısı(Bankacılık Alanı): 10 kişi
Bankacılık Uzman Yardımcısı (Bilişim alanı -1): 8 kişi
Bankacılık Uzman Yardımcısı (Bilişim alanı -2): 4 kişi
Bankacılık Uzman Yardımcısı (Bilişim alanı -3): 3 kişi
Bankacılık Uzman Yardımcısı (Bilişim alanı -4): 5 kişi
Bankacılık Uzman Yardımcısı (Hukuk Alanı): 13 kişi
BDDK Uzman Yardımcısı: 9 kişiŞaka gibi bir durum.
-
Kazananlara hayırlı olsun. İstihdam uzman Yardımcılığı bekleyenler lütfen feragat edin şu işsizlik ortamında ramazan ayı hakka girmeyelim dostlar. Meslek hayatınzda başarılar.
-
Kazananlar Gib için beklediği mulakat sonucu varsa bu an evvel feragat etmelerini rica ederim bir kişiye daha iş kapısı açılır ne güzel olur..
-
20 kişinin murakıplığa alındığı en son 13 yıl önce görülmüştü galiba Kazananlara hayırlı olsun.