2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
@açıklanmadı bende enerji bakanlığı icin yazdım listede mülakata giren ve kazanan arkadaslar var sesimi duyuyorlarsa şu işsizlik döneminde en büyük istegimdir
-
@tonyukuk646, içinde söyledi: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
Gelecek ilanlarda merak edenler için kazanan kişi sayısını yazalım.
Bankalar Yeminli Murakıplık Yardımcılığı : 20 kişi
Bankacılık Uzman Yardımcısı(Bankacılık Alanı): 10 kişi
Bankacılık Uzman Yardımcısı (Bilişim alanı -1): 8 kişi
Bankacılık Uzman Yardımcısı (Bilişim alanı -2): 4 kişi
Bankacılık Uzman Yardımcısı (Bilişim alanı -3): 3 kişi
Bankacılık Uzman Yardımcısı (Bilişim alanı -4): 5 kişi
Bankacılık Uzman Yardımcısı (Hukuk Alanı): 13 kişi
BDDK Uzman Yardımcısı: 9 kişiİİBF den 39 kişi alınmış .Yarısı bile değil...
-
arkadaşlar gib mülakat sonucu bekliyorsanız; ve eğer ki tercih etmeyecekseniz; lütfen feragat etme hususunda hassas olun. 1 kişi iş sahibi olur belki sayenizde. Olaya da tek kişi olarak bakmayın... bir aile belki de bir çocuğun rızkı
-
@frustration (hocam sozum size degil) keske herkes torpil yapmama konusunda da bir baskasinin ailesi, rizki diye gorebilse
-
@kuheylan keşke kardeşim. Bundan en çok çekenlerden biri de benim. 13 e yakın mülakattan elendim. Şükür ki rızkı veren Allah veriyor. En sonunda Guy oldum referansız. Böyle referansız girip çalışmanın tadı apayrı. Huzurlu ve bereketli çalışıyorsun o zaman. Allah herkese ekmeğin helalini, hayatın vebalsizini nasip etsin. Ben kendimi şanslı olarak görüyorum şu an inan. Bana helal lokma nasip oldu. Bu güzel bir şey.
-
Dguya giren arkadaşlar bir dilekçe ile feragat verirse çok iyi olur
-
Kamu yönetimi mezunu olup burayı kazanan ve aynı zamanda işkur mülakatına giren olduysa işkurdan feragat etmesini/etmelerini rica edeceğim. Sonuçlar hayırlı olsun
-
@frustration adiniza cok sevindim hocam gercekten. Allah emeginin karsiligi ile helal yoldan kazanmayi nasip etsin herkese .Ben daha 3 mulakattan torpilsiz elendim, daha beklycem ve cok elencem arastirmalarima gore de
-
Arkadaşlar Kazanan Arkadaşları Canı gönülden Tebrik ediyorum. Allah yeni işlerinde Başarılar nasip Etsin. İnşallah yeni İlan dönemlerinde Mesela SGK denetmenlik gibi Başvurmayarak o kadar zamandır işsiz bekleyenlere bir nebze umut olmalıdırlar Ve feragat edebilecek yerleri varsa Feragat ederlerse gene aynı şekilde çok Hayr duası alırlar mübarek günde.Zaten girdiğiniz kurum üst düzey bir kurum olduğu için bunları uygularken sıkıntı çekmezsiniz diye düşünüyorum. Allah yardımcınız olsun tekrar İyi görevler. ( buraya yazan gören Mülakat sonucu bekleyen veya halihazırda A grubu işi olan diğer Arkadaşlar sizlerde lütfen Bu konuda hassasiyet gösterin sonuçta hepimiz bu yollardan geçtik. Yeni ilanlara bırakalımda işsiz arkadaşlarımız başvursun onların Ailelerininde yüzü gülsün Teşekkürler.Hayırlı Ramazanlar)
-
@kuheylan İnşallah çok uzun sürmez kardeşim beklemen. Allah yardımcımız olsun
-
Arkadaşlar mail geldi mi evraklara dair?
-
@bellatrix bu hafta içinde mail atacaklarmış hocam
-
İş başı ne zaman olacakmış arkadaşlar? Bilgi alan var mı acaba?
-
Bence en erken bayramdan sonra olur gibi
-
@vorgheizer ben de öyle düşünüyorum hocam ama bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim tabi.
-
benim olmadı.kazanalardan referansları aranan var mı
-
@tonyukuk646 ben bu sınava girmedim ama neden bu kadar az kişi alındığını merak ettim. Yazılıyı geçen kişi sayısı mı azdı acaba ya da bu kurumun özelliği mi bu ?
-
istanbul disinda yaşayıp iş icin istanbul a tasinacak var mi ?
-
@legolas var.
-
@mia99 geçen sene ne kadar sürmüş bilen varsa çıkarım yapabiliriz aslında