2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
@maliyeciuzman tamamdır hocam o zaman:)
-
İleti kaldırılmıştır.
-
İleti düzenlenmiştir.
-
Ileti düzenlenmiştir.
-
İleti düzenlenmiştir
-
Ileti kaldırilmistır.
-
İlgöçle çakışmıştı bu sinav ama arada bir gun vardi. İlgöçü asil olarak kazananlardan varmıdır bi kaç kişi acaba sonuc bekleyen aranizda
-
Ileti duzenlenmistir.
-
İleti düzenlenmistir
-
Ekrana kitlendik bekliyoruz
-
İleti düzenlenmıstir.
-
Merhaba dostlar. Evvela başlıkta güzel bir gelişmeden hepimizi haberdar eden kardeşimize teşekkür ediyorum. Gelişmeden hemen herkesin haberi oldu diye düşünüyorum. Zaten iş bi raddede ise tamamen ilanı yakındır. Dostumuzu zor durumda bırakmaması açısından ilgili mesajları temizleyecegim. Bakalım gözümüz kulağımız artık resmi ilanın gelmesinde. Kendisini zor durumda bırakmamak adına sizlerin de daha fazla zorlamayacağını umuyorum. Özelden merakınızı gidermeniz daha iyi olabilir hatta şu an için.
-
Onay sürecine dair daha evvel böyle hizli davranıp duyurduğum bir iki alimdan deneyimledigime dayanarak şunu söyleyebilirim dostlar mesai saati gereği yarına ya da diğer güne kalabilir. Bugüne şartlamayın kendinizi. Ancak dsha fazla da gecikmez. Eğer ilgili yetkililer kurumda ise bugün gelir değilse yarin veya diğer gün bu iş biter ve yeni alımı konuşmaya başlarız insallah.
-
@paretowilfredo inşallah üstat:)
-
BEN kaçırdım neler olu mevzu nedir ?
-
@paretowilfredo üstad bugün için beklemenin bir mantığı kalmadı galiba
-
Dostlar ne oldu ben hiçbir şey anlamadım? Var mıdır bir açıklama yapacak olan?
-
@iamkaya mülakat sonuçlarının çok yakında açıklanacağı söylendi
-
@cansuu kim söyledi ?
-
@iamkaya dostum pareto ustadin yazisina baksana yukarda