2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
Güncel duyumu olan var mı?
-
@milagros her an açıklanabilirmiş. Bence bu demek oluyor ki güvenlik soruşturmaları geldi veya çok yakında geleceği kounusunda kurum bilgi sahibi
-
@adıyaman13 IK yı mı aradınız hocam
-
@hafız hayır sınava giren bir arkadaşımdan duydum
-
@adıyaman13 eyvallah hocam
-
@hafız iknın bilgisi olsa da söyleyeceğini sanmam
-
@adıyaman13 arkadaşınız nereden duymuş hocam o zaman:)
-
@hafız bir akrabası maliye bakanlığında çalışıyor, arkadaş için sormuş olabilir
-
@adıyaman13 anladım hocam eyvallah
-
@adıyaman13 paylaşım için teşekkür ederim
-
50 kişilik alım için 45 kişi kazan di belki gelmeyen olmuştur 40 kişi girdi desek, kimse kimsenin rakibi değil en güzel olan tarafi bu. Emeklerimizin karşılığını alırız umarım. Geçen seneki sürece bakarsak bu yıl 29 mayıs a denk geliyor. Beklemek zor ama Ne zaman açıklanacağından daha önemlisi kazanmak. Inşallah süreci mutlu sekil de sonlandirirz.
-
@friedmann haklısınız ama sonuçlar açıklandığında kazanan zaten uzun süre beklediğini o an unutur, hatırlamaz bile. Ama sonucun olumsuz olması durumunda her geçen günü bir kayıp. E küçük bir yüzdenin başarılı olup geri kalanın başarısız sonucunu göreceğini bildiğimizden açıklanma süresi de bi hayli önemli hale geliyor bakalım inşallah kısa sürede sonuçları öğreniriz
-
@milagros ben küçük bir yüzdenin kazanacağını düşünmüyorum en az 30 kişi alınır diye düşünüyorum umarım gönlünde burada çalışmak isteyen herkesin olumlu sonuclanir
-
@adıyaman13 Kardeşim merhaba böyle birşey mümkün değil, maliye bakanlığının bu kurumla hiç bir şekilde alakası yok (personeli burada bulunmuyor, tanıdığı olan olsa bile ancak İK'dan olacak ki onlar bile tam olarak bilmiyorlar ne zaman açıklanacağını) birkaç gün içinde açıklanacak bilgisini nerden aldıysanız o arkadaş sizi kandırıyor muhtemelen ilişkinizi gözden geçirin derim. Daha sınavın açıklanması için en iyi ihtimalle söylüyorum 15-20 gün var. Böyle bugün yarın açıklanacakmış gibi haberleri buraya yazarak insanları da umutlandırmayın bence.
-
@murakebe hocam ilanda yazan sayıdan daha az kişi alınma ihtimali var mı? Uzman yardımcılığı kadroları için?
-
@bellatrix Yarısını alırlarsa şükret
-
@bellatrix BDDK'nın ilanda yazan sayıyı aldığı tarihte görülmemiş, en iyi ihtimalle 1/3'ünü alırlar
-
@murakebe o değil de istanbul da nasi geçinilir 5.500 maaş ile onu bi konussak şişli de kiralarin 3bin civari olduğunu düşünürsek ?
-
@murakebe net 3 senedir denetim geçirmemiş banka mevcut, ellerinden gelse hepsini alırlar ama belirli bir seviyeyi korumaya da çalışıyorlar. Bilen biler İstanbul'a taşınma hamlesi personeli anında dağıttı.
-
@legolas personelin çoğu anadolu yakasında oturuyor. 1500-2000 arasında kiralar. Servis olanağı var. Özellikle finans merkezi anadolu yakasında olacağı için avrupa yakasını tercih eden kişi sayısı azınlıkta.