2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
Arkadaşlar çok önemli bir soru soracağım ben giriş belgesini yazdırmayı unuttum. Yarın sabah 9 dan önce orada yazdırabileceğim bir yer bulabilir miyim?
-
@sbf1983, içinde söyledi: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
@kpssagrbu hocam iletinizi gec gordum kusura bakmayin. Yanlis hatirlamiyorsam sabahki oturumlar diyelimki iki ders ara yoktu galiba ama oglen bir ara var diye hatirliyorum. Bilemiyorum dersler arasi ihtiyac molasi vs varmiydi animsayamadim...su vs veriyorlardi ihtiyac duyana. gecen sene bddk uzman yrd ilk oturum muhasebeydi, ogleden sonra en son da inglizceydi. Ama degisebiliyor sanirim yerler ama ingilizce yine en son olur buyuk ihtimal.
Hocam sınava cep telefonu falan götürebiliyor muyuz? Yanlış hatırlamıyorsam ösym sınavları gibi değil deniyordu siz tecrübelisiniz diye soruyorum. Üst araması falan var mıdır?
-
@pasazade giriste arama vardi ama kapali olarak tutuluyordu sanirim.
-
Atatürk havalimaninda sabahlamayi düşünen var mi ?
-
Arkadaşlar bankacılık uzmanlığı için oturumların içeriğine dair hiçbir bilgi yok mu?
-
@aybukedavarci inşallah bulursunuz kampüs yanında fotokopici varsa malum finaller yaklaştı
-
@pasazade 2017 Nisan da yapılan sınavda getirebilmiştik, kapatıp sıranın üzerine koymuştuk ama şimdi ne olur bilmiyorum
-
Başarilar millet
-
Çantalarımızı içeri sokabiliyor muyuz
-
Sınav saat kaça kadar sürer arkadaslar tahmini,
Oturumlar hakkinda bilgisi olan, siralamasini bilen varmi yoksa degisiyormu her sene
Birde iş hukuku ve işletmeden soru geliyormu
-
Arkadaşlar en geç ne zaman giriş yapabiliyoruz sınava bilen var mı?
-
Sinava 15 dk kala bildiriyorum. Herkese basarilar ..
-
başvurdum listeye de girdim ama gidemedim.
soruları bankacılık uzman yar sorularını çok merak ediyorum -
Murakiplik sorularina bakmak için girdim. Erken çıktım sınavdan. İktisat sorularını baya kasmışlar yalnız. Sayıştay'in klasik soruları bile bu kadar sert değildi
-
@19taha19 neler sormuşlar hocam?
-
Sunavda kendimi gerizekagli gibi hissettim umarim sorun bende degildir
-
o neydi ya nasıl bir sınavdan cıktım ben
-
Bi de sorulari paylasin merak ettik murakipta ne cikti arkadaslar
-
Bddk uzman yardımcılığı için:
Muhasebe
-
bilanço ve gelir hesapları verildi, dönem sonu bilançosu ve gelir tablosu istendi. Sermaye ve dönem net karını bulmamız istendi.
-
cari oran, asit test oranı tanımı istendi. Finansman oranı soruda verildi. 6 öncül vardı. Örneğin sermaye arttırımı bu oranları etkiler, arttırır, azaltır bunlar soruldu.
-
hisse senedi alış kaydı, dönem sonu karşılık ayırma, satış kaydı
Hukuk
-
öncüllü soru. 25 puan. Objektif iyiniyet, sebepsiz zenginleşme, gabin, meclis soruşturması, idari vesayet kısaca açıklayın.
-
cumhurbaşkanlığı seçimleri nasıl yapılır? 25 puan.
İlk iki soruyu çözmek zorunlu. Kalan 3 sorudan 2 tanesi çözülecek her biri 25 puan.
-
hak ehliyeti ve fiil ehliyetini tanımlayın. Fiil ehliyetinin şartları neler?
-
borcu sona erdiren sebepler neler?
-
idari işlemlerin geçerlilik sebepleri neler?
Tarihe not düşelim
-
-
@tequila bankacılık uzman yardımcılığına göre çok basit