2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
@vorgheizer olsun onemli olan son anlar zaten umudumu yitirmicem
-
@chia87 hocam ben bır tane cıkardım ya. Oyle sıkıntı olur mu kı? Su an cıktı alıcagım yer yok. Sorun oldu mu gecen senelerde. Gıren arkadaslar varsa cevap verirlerse sevinirim.
-
yahu şu sınav skandaldır 50 tane kadro açılmış murakıplığa o kadar kişi kalmaz mülakata bu şartlarda. 1000 kontenjan bile dolmadı. yarısı ilk oturumda bırakır. çoğu baraja takılır. dolmaz bu kadro kardeşler. şu sınavı yapsanıza çoktan seçmeli tek oturum. ne allahın 2 gününe yayıyorsunuz da kendinize de bize de eziyet ediyorsunuz. anlayamıyorum valla.
-
Her şey istediğimiz gibi olsun. Değilse kesin kötüdür, yanlıştır.
-
@tükendikagrubu sorun olmaz hocam en kötü yarın sınav sonrasında biyerden alırsınız pazar günü oturumu için.ona bilr gerek kalmayabilir benimkisi pimpirikten tamamen
-
@chia87 benım bankacılık uzm yardımcılıgı hocam. Murakıplık degıl artık bır tane cıkardım. Insallah sorun olmaz. Anlayıslılarmıs buna da anlayıs gosterırler Insallah
-
Uzman yardımcılığı sadece Cumartesi değil mi ? Alan ve ing
-
Arkadaşlar ben bugün aradım bddk.yı sınavın kaçta biteceğiyle ilgili. Tahmini 5.30 gibi biter dediler. Dönüş bileti alacak arkadaşlara duyrulur
-
@ceteris uzmanlık mı murakıplık mı
-
@regresyon uzmanlık hocam
-
Saolasın . Sadece Cumartesi sınav alan ve ing oturumları dahil de mi ? Bide giriş belgelerinide sordunuz mu hocam ?
-
@regresyon Sınav sadece cumartesi hocam. Giriş belgesini sormadım fakat bir tane yeterli olacaktır muhtemelen.
-
@ceteris teşekkürler
-
Uzmanlık sınavıyla ilgili soru tahmini ya da özellikle şu konu diyebileceğiniz yerler var mıdır son aşamada bakabiliriz
-
Arkadaşlar, sınav giriş belgelerinde genellikle başlangıç saati belirtilir ve sınavdan 1 saat önce hazır bulunun gibi bir ibare olur. Ama burada sınav saati 9:00. yazıyor. En geç 9:00'da orada olun deniyor. Sınav tam 9'da mi başlar, yoksa 9:30'u filan bulur mu?
-
@kpssagrbu hocam iletinizi gec gordum kusura bakmayin. Yanlis hatirlamiyorsam sabahki oturumlar diyelimki iki ders ara yoktu galiba ama oglen bir ara var diye hatirliyorum. Bilemiyorum dersler arasi ihtiyac molasi vs varmiydi animsayamadim...su vs veriyorlardi ihtiyac duyana. gecen sene bddk uzman yrd ilk oturum muhasebeydi, ogleden sonra en son da inglizceydi. Ama degisebiliyor sanirim yerler ama ingilizce yine en son olur buyuk ihtimal.
-
Arkadaşalar kartal dan davutpaşa mahallesinde ki yıldız fen edebiyata nasıl gidebiliriz metro kullanarak ?
-
Arkadaşlar bir sorum olacak bilimsel hesap makinesi oluyor değil mi yoksa düz hesap makinesimi götürmek lazım ?
-
Arkadaşlar herkese başarılar
-
@tobıntax Kartal metroyla ayrılık çeşmesi ordan havaalani hattıyla davutpaşaya ulaşırsınız