2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
@generationnn Bakırköy’den metroya binin havalimanı Yenikapı metrosuna Yenikapı yönüne doğru hareket edene binin Davutpaşa durağında inersiniz
-
@berdinyen çok teşekkür ederim
-
Bankacılık Uzman yardımcılığı sınavı kaç saat sürüyor bilen var mı? Yani cumartesi tek gün olan sınav.
-
@walterbishop 5'te bitiyor
-
başlıkla alakasız ileti kaldırılmıştır
-
Inşallah monografi soruları kısa olur da fazla uğraşmayız
-
@kuznets_12 bu monografi tam olarak ne oluyor biseye genel olarak verilen bi ad mi yoksa bilmedigim bi konu falan mi sorum cok sacmaysa kusura bakmayin bu sinava girerken duydum bi
-
@kpssagrbu aynı şeyi ben de yaşadım ve
örnek : gelir tablosu içerigi verip yerine koyup tabloyu olusturmamiz gibi şeyler diye anladim ben -
@dumm hocam 2017 hukuk çıkmış soruları paylaşabilir misiniz rica etsem?
-
@generalgeneral hiii anladim peki o zaman bakalim neyle karsilasacagiz cok tesekkur ederim
-
Daha once murakiplik sinavina giren arkadaşlar tecrubelerinizi paylaşir misiniz ozellikle muhasebe nasil oluyor zor mu nerelere calismamizi onerirsiniz
-
@kpssagrbu nonografi işletmenin dönem başında açılış kayırlarının yapılması dönem içi işlemler dönemsonunda da kapanış kayıtlarını içeren muhasebenin 1 yıllık süreci denilebilir. gecen sene 1,5 saat vermişler bankacılık uzman yard. sınavında. 1,5 saate cok zor soru soramazlar diye düşünüyorum.
-
@kpssagrbu http:/ /www.muhasebedersleri.com/monografi-ornek.html. Burda bikaç örnek var bakmak isterseniz
-
@kaan_akça o zaman zorlayici olmaz tablolari bildigimiz surece kpssden kolay bi sinav olur . cok tesekkur ederim
-
başlıkla alakasız ileti kaldırılmıştır
-
@chia87 pekala tesekkur ederimm
-
Arkadaşlar bir sorum olacaktı size ben bddk uzman yardımcılığı için başvurdum
Maliye bölümüyüm işletme de İnsan Kaynakları,Stratejik yönetim gibi alanlar var.Daha önce girenler varsa aydınlatabilir mi?Bu konulardan nasıl soru gelebilir?Detaylı çalışmak gerekir mi? -
Arkadaslar biz ctesi hangi derslerden pazar hangi derslerden sinava girecegiz bilen var mi yoksa da nasil ogrenicez cuma gunu ctesi gunku derslere agirlik vermek istiyorum cunku
-
@makeyourchoice ben de oyle yapmayi dusunuyordum ama hicbir yerden bulamadim galiba sinava girince gorebilcez anca
-
@kpssagrbu Bddkyi mi arasak acaba