2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
@genclerbirlikli Çok sağ olun. 2 kere başarısız olma zaten kötüyken bir de ilk aşamanın buna dahil olması daha da durumu vahim yapardı.
-
Kartaldan nasıl gidebilirim ?
-
@chia87 Hocam Kartal İETT otobüs duraklarından kalkan otobüslerin büyük çoğunluğu Pendik Yht durağından geçiyor, yine Pendik minibüslerine binerek de ulaşabilirsiniz.
-
@chia87 Hocam pardon kafam diğer soruya gitti siz Davutpaşa kampüsü soruyordunuz sanırım, Kartal köprüye çıkın bir minibüsle, oradan metroyla Ayrılık Çeşmesi, oradan inip Marmaray, Marmaraydan Yenikapıda inip oradan M1A metrosuyla Davutpaşa kampüs durağında inin
-
@tuntirikos bende yuruyerek gitmistim ordan 10 dakika falan surmustu diye hatirliyorum. Bi cadde var(adnan menderes) o taraftan çıktın mi aşaği doğru sallaniyosun hatta sagda vatan bilgisayar var ilginc bi konum aklimda kalmisti
-
@tuntirikos tesekkürler hocam
-
@tuntirikos
Sadece ama sadece işe geç kalmış bir memur o mesafeyi 5 dakikada yürüyebilir -
@keynesinruhu :)) Minibüsle beş dakika olarak söyledim hocam yoksa yürüyerek 10-15 dakikayı bulur tabi
-
@tuntirikos
Aynen -
Sınav giriş belgeleri yayınlanmış ama hangi oturum ne zaman belli değil.murakıplıkta özellikle 2 gün hangi oturuma ne gün gireceğimizi bilsek daha iyi olurdu
-
Giriş belgesi içim link varsa atabilir misiniz
-
-
Ben cumartesi sınavdan cıktıktan sonra Ankara ya geçicem il göç sınavı için. İnşallah bir aksilik yaşamayız
-
@chia87, içinde söyledi: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
Sınav giriş belgeleri yayınlanmış ama hangi oturum ne zaman belli değil.murakıplıkta özellikle 2 gün hangi oturuma ne gün gireceğimizi bilsek daha iyi olurdu
Geçmiş yıllarda girdiniz galiba. Birkaç sorum var cevaplarsanız sevinirim: Bankacılık uzman yardımcılığı tek oturum mu oluyor? İngilizce için öğleden sonra falan 2. oturum var mı? Sınav klasik usulde mi ve ortalama kaç saat sürüyor.
-
Arkadaşlar muhasebe'de eğer gelir tablosu olusturmamiz istenirse herhangi bir giriş çıkış olmayan hesaplar dahi listeye harf ve rakamlarla belirlenen gelir tablosu hesaplarının hepsini mi yazmak gerekiyor?
Mesela
A- brüt satislar- Y.ici satış
- Y.disi satis
.
.
.
G) diğer faaliyetlerden olan gider ve zararlar - Komisyon giderleri
2-karsilik giderleri
.
.
Dönem net karı veya zararı
Bunların hepsini sırasıyla ezberlemek mi lazım olacak?
Yani mesela diğer faaliyetlerden olan gider ve zarar hesabıyla ilgili hiç bir işlem olmamış fakat yinede yazıp yanına işlem olmadığını gösteren tire işareti mi atacaz? -
@sdinc94 işlem yapılmayan hesapları kullanmanıza gerek yok
-
@pasazade hocam 2015 de bankacılık uzman yardımcılığı için girmiştim ankarada 2 gün sürmüştü o da 4 oturum.kaç saatti her oturum hatırlamıyorum ama malesef
-
@chia87, içinde söyledi: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
@pasazade hocam 2015 de bankacılık uzman yardımcılığı için girmiştim ankarada 2 gün sürmüştü o da 4 oturum.kaç saatti her oturum hatırlamıyorum ama malesef
Teşekkür ederim 3 yılda sistem değişti gibime geldi göreceğiz artık haftasonu
-
Arkadaşlar oturum ne anlamda ? 2017 hukuk çıkmış sorulara baktım oturumhakinde görünmüyor. Mesela hukukta oturumlardan biri uluslararası hukuk ama 2017 de bu alandan soru gelmemiş
-
Arkadaşlar İstanbul'u bilmiyorum o yüzden soruyorum bakırköy sahilden davutpaşaya nasıl gidebilirim?