2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
@johnstuartmill yetkililere hemen iletiriyorum bu isteği
-
@generalgeneral tesekkur ederiz
-
Bilişim 3 ten sınava katılan ve ne zaman açıklanacağı konusunda bilgisi olan var mı?
-
Arkadaşlar BDDK uzmanlığı başvuruda en yüksek kapattı , sınavı yüksek kapatırmı ben kendı sınıfımda gelmeyenler vardı , birde özlük ve haklar olarak diğer branşlara göre yetim evlat muamelesi görülüyor gerçekten öylemi , şimdiden teşekkürler
-
Butun kurumlar tek tek acikliyor. Bdddk neden aciklanmadi. Surec hakkinda bilgisi olan var mi
-
@johnstuartmill Dostum epey bir kısmı okunmuştur. Puanlamaları da halledilmiştir. Parça parça açıklanmaya başlayabilir geçtiğimiz yıl gibi. Hepsini bekletirlerse şubatta biteceğini düşünüyorum en geç.
-
@paretowilfredo tesekkurler pareto ️
-
Ahali bddk sitesinde sınav uygulaması kapanmıs yakın zamanda acıklanacagını delalet olabilir bu durum.
-
@emilsax Hadi inşallah. Bekle bekle çürüdük.
-
@keynes92 hocam ben sureyi makbul buluyorum yaklasik 2000 kisinin ortalama 8 10 sayfa yazi verdigi bir klasik sinav cabuk aciklaniyorsa orada bir bit yenigi aranmasi lazım.
-
@emilsax Sure gayet normal. Bendeki merak. Beklemek zor.
-
@keynes92 kesinlikle haklisiniz ve hakliyiz
-
Bddk sırayla açıklama yapar büyük ihtimalle yarın teknik personel yazılı sınavları açıklansa dahi murakıplık,bddk uzman yardımcılığı birer hafta arayla açıklanır.Geçen yıl için uygulama bu yönde olmuş,yanlışım varsa düzeltin lütfen.
-
@kaysersoze hocam ben ilk olarak murakıplık acıklandı diye hatırlıyorum.
-
Geçen sene sitedeki duyurulara göre bu sırayla açıklanmış.
Yazılı : bilişim-murakıp-bankacılık-hukuk-bddk
Sözlü : bilişim-murakıp ve bddk-bankacılık-hukuk -
@paretowilfredo Hocam daha haber yok mu
-
@hacettepe Okunuyor dostum son aldığım bilgi bu. Yeni bir aşamaya geçildiğine dair bilgi alırsam paylaşırım
-
@paretowilfredo ustat bu sinav kagitlarini kim okuyor
-
@paretowilfredo Çok mu yavaş okunuyor ne? Okulda da çarşaf kağıtlara yazardık cevapları ama 1-2 haftada kağıtlar okunuyordu. Zaten listenin tamamı bile girmemişti sınava
-
Arkadaşlar bence fazla acele etmeyelim sonuçta o kadar kişinin klasik kağıdını okumak vakit alıcıdır muhakkak ben şahsen kuruma hak veriyorum süre bakımından daha bir ay oldu en nihayetinde