2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
@sofuoglu hocam size katılıyorum benim de rekabet kurumu dışındaki ilk yazılı sınavım oldu ama rekabet kurumu sonuçları açıklanmadığı için eksikliklerim nerede değerlendirmesini yapamadım ama bddk bu konuda çok iyi bir fırsat oldu. Özetle kendi adıma kazanamazsam bile bu sınavın bana çok şeyler kattığını ve katacağını düşünüyorum.
İnşallah bankacılık uzmanlığını da en kısa sürede açıklarlar. -
@gençişsiz kesinlikle hocam her sınav bir tecrübe ki gerek bankacılık gerek murakıplık için soru tarzları az çok oturmuştur hepimizde, şuan için merak edilen bölümler arası puanlamanın nasıl yapıldığı, inşallah en kısa zamanda bankacılık da açıklanır da daha netleşir bu olgular
-
Bankacılık uzman yardımcılığı ne zaman açıklanır tahmini
-
@sofuoglu hocam puanlamaları kıt mı yani sınırda kalda bir ders 65 e tamamlamazlar mı ?
-
Arkadaşlar sadece isim var değil mi puan göremedim?
-
Kazanan arkadaşlar puanlarını da yazabilir mi ?
-
En geç Bddk uzman yardımcılığı mı açıklanır arkadaşlar?
-
Beklenen puanlar ile alınan puanlar arasında çok uçurum var mı?Sınava girenler yazabilir mi?
-
İngilizce bölümüne verilen not kıt mı? Yoksa olanı mı vermişler ?
-
Arkadaslar rekabet Uzmanlığı ile kiyaslayacak olsanız murakiplik mi rekabet Uzmanlığı mi derdiniz ?
-
@snickers istanbulda yaşıyorsanız murakıplık. İstanbul dışında yaşıyorsanız rekabet uzmanlığını tercih edin derim.
-
Arkadaşlar genel olarak puanlar nasıl?
-
@marigold berbat hocam en azından 60 ı geçsem sevinicem dedim 53 de kaldım bana göre kıt vermişler ya da sayfa düzeninden kırdılar hiç bilmiyorum en azından iktisat ve hukuktan iyi yaptım diye düşünüyordum nerden kırdılar anlamadım acaba tam sayfa mı dolduracaktık sorduklarına cevap verdim yani gerçi ilk kurum sınavımdı toyluğuma denk geldi diyelim kazanan arkadaşları tebrik ederim kazanan kazanamayan herkese hayırlısı olsun
-
@maliyeciuzman İkisinin ileride özel sektöre geçme yönünü göz önüne alırsak bddk daha avantajlı olmaz mı hocam?
-
@snickers murakıplık daha kallafi, özel sektör açısından alanı daha geniş ve yayılımı fazla..İlla Ankara diyorsanız rekabette iyidir.
-
@öğrenci özel sektöre geçmek meslekten ziyade kendinizi geliştirmeyle alakalı hocam. Ben eskisi gibi ünvanın çok bir öneminin kaldığını düşünmüyorum. Özele geçmek gibi bir hedef varsa ben hangisinde kendimi daha iyi geliştirebilirim diye düşünüp öyle karar vermeniz gerekir. Bu da tamamen kişisel bir durum. Kişiden kişiye değişir.
-
@mexsico hocam İngilizceden 78 aldım beklediğimden yüksek geldi diğerleri beklediğim gibi geldi
-
@hafız hocam geçtiniz mi yazılıyı?
-
@tükendikagrubu geçtim hocam hukuk 68 daha iyi bekliyordum iktisat 63 muhasebe 72
-
@hafız hayırlı olsun hocam. Daha once klasik sınav tecrubenız var mıydı? . Tebrık ederım gercekten bu kurumun sınavını gecmek moral acısından güzel olmalı. Darısı başımıza.