2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
Umarım bu yıl daha çabuk açıklanır. Süreç uzadıkça insan harap ve bitap düşüyor.
-
Günaydın dostlar. Kağıtlar süratle okunuyor. Kısım kısım tamamlanmalar başlayabilir yakında bence. Tabi bekletip hepsi mi açıklanır yoksa biteni açıklarlar mı bilemiyoruz ama şubat gibi tamamlanabilir kim bilir.
-
@paretowilfredo Hocam puan konusunda çok çok kıt bir kurum hatta fulledim dediğiniz dersten bile baraj altı kalabilirsiniz geçen yıl 1200 kişi sınava girdi 50 kişi kaldı dedi orada çalışan bi uzman üzücü bi durum bilginiz var mı
-
@hacettepe dostum kıt puanlama durumu öyle bir şey değil daha evvel de izah ettiğim gibi bu olan puanınızı götürmez. Yalnızca ilaveler söz konusu olmayabilir. Full beklenen alanda beklenen yanıtlar verilemediği için bu durum ortaya çikabilir.
-
@hacettepe size ben cevap vermiştim Uzman değil Murakıbım Kurum'da. O ayrımı dahi yapamıyorsanız cok beklentiniz olmasın.
-
@murakebe, içinde söyledi: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
@hacettepe size ben cevap vermiştim Uzman değil Murakıbım Kurum'da. O ayrımı dahi yapamıyorsanız cok beklentiniz olmasın.
Gülmemek için çok direndim
-
@hacettepe murakıp adama uzman demişsiniz hocam. bddk içinde küfür gibi bir şey bu sanırım. kendinize çeki düzen verin. :)))
-
@murakebe Hocam, murakıp ile uzman yardımcılarının maaşlarını eşitlemişlerdi. Daha sonra bunun bozulduğunu duymuştum. Bu doğru mu yoksa her iki pozisyonda 3600 gösterge kadar mı maaş alıyor? Murakıplığın maaş dışında ek geliri var mı?
-
@bluephantom hocam akıllara çok takılan güzel bir soru sormuşsun inşallah arkadaş açıklarsa işin doğrusunu öğreniriz
-
Ek bilgi olarak maaşlar 666 sayılı khk öncesi bugunkunun yaklasik 2 katıydi yardımcılar için. Tekrar artış beklentisiyle gelmeyin bence zor hatta imkansiza yakin gözüküyor
-
@murakebe istanbul da murakabe maasiyla yasanir mi
-
@murakebe Hocam, uzman yardımcılarını bilemem de murakıplara anlattıklarınıza bakılırsa baya bir ayıp etmişler maaş konusunda. Tamam ilerisi mutlaka parlaktır ancak para olmadan da insan geçinemez. Ancak mutlu olmanıza sevindim.
-
@legolas bence çok zorunlu kalmadıkça murakıplığın cok bir numarası kalmadı maaşlar düzelmedikçe.basvuru kontenjanını bile dolduramadı bu yüzden hatta sınava giren sayısı 1/3 civarındaydı
-
@chia87 murakiplik bence zorunlu kalınacak bir meslek degil biraz ideallerle alakali bi durum. Mesleğin parasal olarak getiri yönünden numarası kalmadi yorumunuza katılıyorum ama bir meslegi seçerken maaş dışında diğer tüm kriterlerinizi fazlasıyla karşılayacaktır. Tabi maaşlar birincil öncelikse yapacak birsey yok:)
-
@murakebe hocam yanlış anlamazsın umarım malum İstanbul kiraları fazlasıyla uçuk bu konuda kira yardımı veya lojman benzeri olanaklar sunuluyor mu?
-
Genel bir bilgilendirme yapayım bizler de sizlerle aynı yollardan buraya geldik yıllar önce. Istanbul şartları kolay olmayacak hangi meslegi seçerseniz seçin zor bir şehir onu bilerek gelin. Mulakatlar yaklaşık 45 dakika sürer kişisel sorular sorulduktan sonra alandan cesit cesit sorular gelir. Tck tbk ağırlıklı iktisat ve ekonomik gundemden sorular gelir. Finans bilginiz ölçülür. Cok net ifâde edeyim torpil işlemez. Yeterliliginizi ciddi manada ölçerler ve ilan sayısına hic bagli değildir alınacak personel sayısı. Mulakata kalanlarin bilgisi tahminen ocak sonu en geç subat bası açıklanır ve subat ortalarinda mulakat olur. Gündemi sıkı takip etmenizi öneririm o yüzden. Kurum güçlü ve etkindir uzmanindan murakibina kaliteli ve işinin ehli personeli vardir geldiginizde insallah farkedersiniz. Yurtdışında doktora imkani şimdilik düşük ihtimal ama ilerleyen süreçte tekrar gönderebilirler gündeme gelecektir ilerde.
-
@gençişsiz lojman ust kurullarin hic birinde yok bildiğim kadarıyla. Plan projesi de yok. Kira yardımı konusuldu bir dönem ancak seçim araya girdiğinden gundemden kalkti. Gerçekleşme ihtimali de daha once bahsettiğim gibi pek mümkün gozukmemekle beraber umudumuzu koruyoruz:)
-
@murakebe bddk nın tek eksisi İstanbul gibi geliyor bana hocam inşallah o konuda söylentiler gerçekleşir:)
-
@murakebe hocam selamlar,yapılmış olan murakkıp yardımcılığı sınavı ile ilgili merak ettiğim bir husus var.mülakata 50 kişinin altında bir sayıda çagrılabilir mi?Çünku bu sınavın ozellikle de muhasebesinin oldukca zor oldugunu dusunuyorum bu sebepten baraj uygulanır ise mülakata cok az kişi kalacağı kanaatindeyim.sizin bu konuda bilginiz ya da görüşleriniz varsa paylaşabilirmisiniz
-
@murakebe hocam herşeyi çok güzel açıklamışsımızda tam olarak net maaşlarınız murakıplık için ve bankacılık uzmanlıgı için ne kadar istanbul için kira yardımı varmısır.Setcard sodexo felan varmı