Mgk uzman yardımcısı alımı
-
@iibfpalace teşekkürler hocam
-
@iibfpalace Peki mülakatta ne soruyorlar? Neden kasıyorlar?
-
Aslında tam olarak görev tanımını, imkanlarını vs. bilebilsek güzel olurdu.
-
İlk başlığa yazayım amacım polemik yaratmak değil bildiklerimi paylaşmak;
" Meslegi begenmediniz diyelim,TBMM uzmanliklari ve basbakanlik uzmanlariyla birlikte naklen baska kuruma gecislerde en sansli oldugunuz kurum." Bir kere durduk yerde başka bir kuruma naklen geçemezsiniz bu külliyen yanlış.
Üst kurullardan prestijli olma ve yükselme meselesi da gayet öznel şeyler.
Mülakatta güvenlik, çatışma vb. çalışan varsa tabi ki avantajlıdır. Uluslararası ilişkiler mezunlarının bir adım önde olduğu da bir gerçek bu diğer bölüm mezunu arkadaşların şansı olmadığı anlamına gelmez tabi ki moralinizi bozmayın. Ancak kurumun görev alanı doğrudan bu bölüm mezunlarına yönelik. Ha sizin bu konularda birikiminiz, isteğiniz varsa zaten görürler.
Kurumda çalışan arkadaşımdan da çalışma şeklinin farklı olduğuna ilişkin bir bilgi almadım. Kurum en son mülakatı 2013 yılındaydı ve bildiğim kadarıyla uzmanlığa da 3 seneden önce atanmışlardı (ki bu da büyük bir avantaj). 2013 yılında giren arkadaşlar da kurumun ilk uzmanları değildi ama bildiğim kadarıyla kpss ile giren ilk uzmanlardı.
Herkese başarılar.
-
Sınav ilanının yaş şartına bakılırsa, mülakatlar 2019'da olucak!
-
Akademik anlamda çok güzel çalışmaları var. Araştırmacı ruhlu, bir şeyler yazıp çizmeyi seven kişileri çok tatmin eder bu kurum.
-
@KaanUfuk25 ilandaki şu kısım dikkatinizi çekti mi acaba? demek ki burayı kazanıp başka bir yeri tercih edenin kontenjanı boş kalacak.
"Yedek aday belirlenmeyecek olup, Genel Sekreterlik, başarılı aday sayısı ilan edilen kontenjandan az olduğu takdirde sınav duyurusunda ilan edilenden daha az sayıda uzman yardımcısı alma hakkına sahiptir."
-
@kaanufuk25, içinde söyledi: Mgk uzman yardımcısı alımı
Sınav ilanının yaş şartına bakılırsa, mülakatlar 2019'da olucak!
kurumu aradım. başvuru sayısına göre sıralamaların yapılması ve komisyona uygun tarihler belirlenmesi sürecinden ötürü büyük ihtimalle mülakatların ocak ayına sarkabileceğini öğrendim. bu yüzden öyle bir yaş şartı eklemişlerdir, ünlem koymaya şaşırmaya gerek yok :))
-
@islimbot aramişken bilgi de alsaydiniz kurum hakkinda hocam
-
@legolas personelden telefonda sınavla ilgili konular dışında bilgi alabileceğimizi sanmıyorum.
-
@islimbot devlet sırri istemiyoruz zaten kurum hakkinda bilgi, imkanlar olanaklar calisma şartları vs kastetmiştim zaten ben.
-
Legolas sen daha önce mülakatlara girdin mi hiç?
-
O arkadaş ünlemi her zaman kullanıyor.
-
Bu ilanın 92-93 e kadar bile düşmeyeceğinden korkuyorum.
-
@por-favor Herkesin YDS puanı yok, 88+ gibi kapatacağını düşünüyorum.
-
@alageyik08 maalesef öyle 86.3 ile başvurmamaya karar verdim. Başvuran arkadaşlara bol şans.
-
@872 ing isteyen sınavlar sürpriz olabilir o yüzden kesinlikle pes etmeyin kısmet bu belli olmaz
-
@872 Siz başvurun bence yine de 1-2 puan oynayabilir, ümitsizliğe kapılmayın derim.
-
88 e gelir mi
-
@chia87 @Alageyik08 teşekkürler. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah