Mgk uzman yardımcısı alımı
-
@alageyik08 içişleri ab uzmyrd sıralamasında 2. olan hanımefendi olabilirsiniz.
-
@aybala iyi olur. Birde sanayi ve teknoloji bakanlığı ile rtük ten de çekerse çok iyi olur. Tabi bu kurumları daha çok istemiyorsa
-
@por-favor Evet oyum.
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Çok şükür çok uzun ve yıpratıcı bir maratonun sonuna geldik. Listede olmayan arkadaşlarımız da umarım çok daha iyi yerlere gelirler.
Ben de hızlıca bütün başvurularımı geri çekip gerekeni yapacağım. Umarım ilerleyen süreçte puanlar daha aşağılara iner, süreçler daha hızlı ilerler.
Allah tüm dostlarımızın yardımcısı olsun, bizlere de vatana, millete hayırlı kamu görevlileri olabilmeyi nasip etsin.
-
@alageyik08 Memurların youtube videosunda tavsiyelerde bulunmuşsunuz tebrikler.
-
Harika bir meslek. Listeye girememiştim ben.:( Kazananlara hayırlı olsun.
-
@alageyik08 Geçmiş olsun, hakkınız olanı nihayet aldınız. İstediğiniz yer oldu. Bol bol şükredin. Allahü teâla çalışanların emeğini asla zâyi etmez. Belki erteler, o da daha büyük nimetler lutfetmek için.
-
@zapo Allah razı olsun hocam. Çok teşekkür ederim. Allah hepimizin yardımcısı olsun, Rabbim çalışanın emeğini veriyor, Allah bizi hak edenlerden eylesin hep.
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum...
Lütfen kimse yanlış anlamasın, merak ettiğim için soruyorum.
Ben rekabetin mülakatını da gördüm. Bilgi ve yorum istenen bir mülakattı. Sonuç olarak elendik neyse dedik, adamlar bilemeyene kadar soruyor zaten...
MGK'nın mülakatında ise 1 adet işletme sorusu soruldu ki biliyordum. Bir de milli yazılım... Onun dışında özgeçmişime bakarak şunu yapmışın bunu yapmışın gibi muhabbetler ile mülakat sonlandı.
Sadece merak ediyorum,
Olumlu sonuç alan arkadaşların mülakat konuları mı farklıydı, benim yukarıda bahsettiklerimden.
Mülakatlar cuma günü bitti, bugün açıklandı, kriter ne? Kim neye göre girdi? Ben bunu algılayamıyorum. Kazananlar, orta doğu meselelerini, askeri harekatları mı yorumladı da girdi? -
Arkadaşlar merhaba kazananlardan istihdam uzman yardımcılığına başvuranlar varsa feragat edebilir mi lütfen duyarsız kalmayalım bir kişi bile çok şeyi degistirir.Ne kadar zor olduğunu biliyoruz.Yapilan iyilik Allah katinda elbette karşılıksız kalmayacaktır.
-
@mrtt bana da iki iktisat sorusu ve Afrika politikasını sordular. Diğer kısımlar dediğin gibi havadan sudan. Bende giremedim. Kazananları tebrik ederim tek üzüntüm puanların paylaşılmaması.
-
bana da 2 soru uluslararası ilişkiler sorulmuştu, ikisini de bilmiştim ama olmamış.. hayırlısı kazananları tebrik ederim.
-
İçişleri AB uzmanlığı mülakatına burayı kazandığı için Alageyik arkadaşımızdan başka girmeyecek var mı?
-
Burayi kazanan arkadaslar istihdam uzman yardimciligina basvurduysa basvurularini geri cekebilirler mi? Lutfen
-
@mrtt hocam merhaba ben kendi adima aciklayayim. Oncelikle rekabette de genelde hobiler uzerinden alandan 1 soru kurumdan 1 soru gibi mulakat geciren arkadaslar da oldu butun herkesin sizin gibi gecmedi. Ama benim rekabet mulakatimda 15 soru sordular 13 unu bildim yarim saate yakin surdu elendim. Ama sebebinin bolumumden (sbky) kaynakli oldugunu iktisat-isletme agirlikli bir alim yapildigini dusunuyorum. Mgk da ise 1 alan daha sonra da kurum isleyisi uzerinden sorulan sorularla gecti 15 soru sormadilar belki ama alan degil kurum uzerinden bir cok bilgiyi olcmeye yonelikti 20 dkdan fazla surdu. Yani aslinda cok da farkli gecmedi. Neye gore aldilar bilemiyorum ama yine kendi adima konusayim herhangi bir referans durumum yok. Zaten kurum personeli de islemeyecegini soylemisti kendi adima oyle de oldu. Bence burada da kamu-uluslar agirlikli bir alim oldu. Ama buradaki tam listeyi bilmedigim icin bu benim yorumum.
-
@iibfpalace hocam benim de mgk olmadı, canım sıkıldı biraz istiyodum çünkü. Bir tık iyi dediğiniz kurum nere acaba sizi pttden biliyorum da belki bana da bir teselli olur
-
@zse, içinde söyledi: Mgk uzman yardımcısı alımı
Zaten kurum personeli de islemeyecegini soylemisti
Acaba kendisi bu dediğine inanıyor mu ? yok öyle bi dünya . -
@ekeblad hocam size bir sey ispatlamak zorunda degilim. Ben inandim oldu da. Kendi adima vicdanim rahat.
-
@mrtt Ben de @zse arkadaşıma katıyorum, kamu uluslar ağırlıklı alım oldu bence de. Bu arada kurum tercih önceliğimiz için aradı, rekabet kurumunu seçen arkadaşların listede olmadığına eminim. Bana sorulan sorular hazırladığım projeler hakkında geldi ilk. Staj yaptığım yer ile ilgili soru geldi. Alan sorusu soruldu, detaylıca cevaplandirdim. İkinci soru kamu diplomasisi ve yumuşak güç sorusuydu ki bunu hakkıyla cevapladigimi düşünüyorum. Üçüncü soru da eski ipek yolu ve yeni ipek yolu olan bir kuşak bir yol projesi idi, kalkıp haritadan güzergahı göstermemi istediler. Kara,deniz ve hava güzergahları. Bu yeni projenin getirdikleri ve sonuçlarını sordular. Ben hepsini hakkıyla cevapladigimi düşünüyorum. Mülakatım çok güzel geçmişti. Zaten başvuru puanım da 99.3 benim ama puan kadar bilgi, yorum, muhakeme gücünü de ölçtüler bence, yani 92 ile kapattı kurum sonuçta, herkes iyiydi mülakata kalan. Kendini iyi ifade edebilen kişileri seçtiklerini düşünüyorum.
-
@ekeblad Hocam bu şekilde söyleyerek burayı kazanan herkesi zan altında bırakıyorsunuz. Tasvip etmiyorum. Kabul de etmiyorum.