Mgk uzman yardımcısı alımı
-
Normal bu durum. Basvuru-sinav-mulakat-genel sonuç arası bu kadar açık olunca,derece yapmış adamlar -hakli olarak- belki o olmaz bunu da deneyeyim diyip hepsine basvuruyor. Geridekiler de bekliyor masum bir şekilde
-
88.56 ile ben de başvurdum ama gelmez heralde ya
-
90 puanla başvurumu yaptım, hakkımızda hayırlısı olsun
-
Çok ilgili ve nazik insanlar, burayı okuyorlarsa selamlar,iyi çalışmalar (331)
-
@bayke aynen demin aradım evrakalarımın ulaşıp ulaşmadığını öğrenmek için ,telefona çıkan beyefendi gayet kibardı .
-
Masallah 90lar havada ucusuyor bu başlikta. Hadi hayirlisi
-
MGK çok klas bir yer. Anlaşılan giremeyeceğiz. Keşke YDS'den 70 filan isteseymiş hasjdsha, hayırlısı artık. Girecek arkadaşlara başarılar dilerim.
-
@zapo keşke 80 olsaydı
-
@cagii TOEFL olsun hocam bence, direkt çözüm. Hiçbirimiz giremeyelim :d
-
-
Arkadaşlar ciddi anlamda soruyorum mgk genel sekreterliği uzmanlığının görevlerini çevresindeki arkadaşlardan akrabalarından vs bilen ve trolleme olmadan bize anlatabilecek bir arkadaş var mı? Yönetmeliğine bakıyorum çok genel görevler yazıyor. Pratikte nasıl acaba?
-
Ben de bugün kuruma giderek basvurdum, inanılmaz sıcak kanlı ve güler yüzlü harika insanlardı, oturduk hatta 1 saat sohbet edip çay içtik, izlenimim bu kuruma girecek 20 arkadaş ülkedeki en şanslı insanlar olacak bence
-
@cagii sıralama kaçtaydı bugün hocam ?
-
@cagii hocam kaç kişi başvurmuş acaba? Bir de kaçla kapatr acaba? 1 saat konuşmuşsunuz belki öğrenebilmişsinizdir birşeyler:)
-
@chia87
480 küsür başvuru vardı 1 saat önce -
-
Bi de şöyle bişi dediler. Daha önce yaptıkları alımda, yds ağırlıklı olan puan türünden alım yapmışlar ve 91le kapamış. Şimdi kpss puanları içinde yds puanları yok, yds de düşük istiyor, yine öyle kapatır gibi geliyor bana.
-
@möözun önceki alım 35 kişiymiş sanırım bu bilgi sarstı beni
-
@chia87 sayısını bilmiyorum hocam. Beni de üzdü
-
@möözun 31 miş hocam 6 puan türü istemiş şimdi 20 kişi ve 9 puan türü bakalım hayırlısı