Mgk uzman yardımcısı alımı
-
@alageyik08 inşallah yakında açıklanır hocam liste.:) Binde bir ihtimal de olsa umut besliyorum:(
-
sınavının yapılacağı yer ve tarih bilgileri ile birlikte sınav tarihinden en az 10 gün önce www.mgk.gov.tr internet sitesinde yayımlanacak
diyor ilanda.
başvurular başlamadan aralıkta gidilecek bir bedelli ile çakışır mı dediğimde zaten aralıkta olmaz büyük ihtimalle ocak ayında olur demişti telefondaki beyefendi. yani yukarıda yazılan doğru bence. 17 aralık pazartesiden itibaren her gün listelerin yayınlanma ihtimali var -
GÜNAYDIN İİBF’li
Bugün de etkinliklere devam edeceğiz !
Yetkili bit kişinin paylaştığı twete hepimiz saygı çerçevesinde twet atacağız, yorum yapacağız.
Akşam 20.00 da görüşmek üzere...
Katılalım, yayalım.
-
@islimbot Ben de il dışına çıkma durumum var diye aramıştım. Bana da Ocak ayında olur denmişti.
-
@islimbot senin puanın kaç hocam ?
-
Açıklansaya artık
-
İl göç böyle kapattıysa MGK nın 92 altına inmesi çok zor..
-
Üstünkörü bir hesaplamayla 92 civarlarında kapatacağı aşikar ama açıklanınca her şeye şaşıran zavallı, şovmen tayfa yine başlığı istila eder.
-
Ben 88 civarı kapatır diye düşünüyorum YDS 60 sınırı da var sonuçta.
-
Belki 92 ile kapatır ama ilgöç ile mukayese etmek pek doğru değil. Yds faktörü ilginç kılıyor ilanları..
-
@arven16 İnsanlar 90 92 puanlarla mülakata katılamıyor , bu mu şovmenlik ? Öyle bir yazıyorsunuz ki gören de herkes 70 ile kapatmasını bekliyorda kurumlar 95 ile kapatınca şaşırıyor.
-
@öğrenci ben realist yaklaşmaktan yanayım. Fazla puan türü var, kurum gözde bir kurum, direkt mülakata çağırılacak, diğer kurumların çoğunun süreçleri tamamlanmadı, 93 puan alan birinin önünde yaklaşık 350 kişi var bu nedenlerle malesef yüksek kapatacaktır. Fazla beklentiye girmemekte fayda olduğunu düşünüyorum.
-
Yds puanları dusurecek, ilgoc ile kiyaslamayin
-
İlgöç 900 kişi çağırdı burası 80 kişi çağırıcak, biliyorsunuzdur umarım neyse inşallah yanılan taraf ben olurum...
-
Arkadaşlar il göç üzerinden örnek vermemin sebebi ; iki kurum da neredeyse aynı puan dallarından alım yapıyor.İl göçdeki 90-93 arası yığılmayı görmediniz mi ? Ek olarak 900 kişi nere 80 kişi nere..Tabii ki 60 yds önemli bir faktör ama 900 kişinin içinde eminim ki puanı 90 ve üstü olan ve 60 yds ye sahip olan en az 200 kişi vardır..Tabii bu arada bana da gelmeyecek burası o ayrı mesele
-
İl göçün kapattığı puana şok oldum. Ben de dahil birçok yüksek puanı olan, mülakat bekleyen arkadaşım başvurmamıştı. Demekki bi tek biz öyle düşünmüşüz. Artık sürprizlere hazır olmak gerek galiba
-
Bu hafta açıklanır mı
-
inşallah açıklanır .kaçla kapatacak çok merak ediyorum
-
Artık bir an önce açıklansa da boş yere heyecan yapmasak
-
Arkadaşlar bugün kurumu aradım. Yasal süremiz devam ediyor verileri bilgisayara giriyoruz net olarak ne zaman açıklanır liste bilemeyiz ama ocağı bulabilir siz siteyi takip edin dediler.