Mgk uzman yardımcısı alımı
-
ben mülakatlarda hep şuna inandım .bir kere sınavı geçiyorsan o kuruma girmeye yetkilisin .yani birinin senden çok bi farkı yok .sorular denk gelmiş olabilir şans olabilir .ve kazanmışsındır sınavı .belli bir kontenjan vardır .işte mülakat sırasında göze hoş gelirsen ,ya da senin bir vasfından hoşlanırlarsa seni alırlar .şansın yaver gider .senin şikayet ettiğin konu kendini üstün gördüğün halde neden alınmadığındır .işte nedeni budur .orda bir şey oluyor işte .adına ne derseniz kısmet şans referans vasıf...
-
@alageyik08 teşekkür ederim açıklamaların için... tekrar hayırlı olsun.
-
@zse size de çok teşekkür ederim. tekrar hayırlı olsun.
-
@mrtt teşekkür ederim. Umarım istediğiniz yere en kısa sürede girersiniz siz de. Hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun.
-
@alageyik08 hocam sen hakkınla girdin diye herkes hakkıyla mı giriyor ?sen bunun garantisini verebilir misin ?
bi kere referansın işlemeyeceği kurum olmaz .özel sektörde bile işe girsen referans her zaman önemlidir .sana garanti sağlar .sen de kazanamasaydın sen de burda bunları söylüyor olurdun .ben bu kurumun sıralamasına ve mülakata giremedim ama pek çok mülakata girdim .ben de kvkk yı bekliyorum ve kazanırsam ve alınırsam mülakatlarla ilgili ne düşünüyorsam kendim için de öyle olacağını biliyorum .benim hiçbir tanıdığım olmadığı halde ben de bir kurumu kazandım ve çalışıyorum .ama herkesin benim gibi olmadığını benim gibi olanların devede kulak olduğunu girince anladım . -
Arkadaşlar merhaba kazananlardan istihdam uzman yardımcılığına başvuranlar varsa feragat edebilir mi lütfen duyarsız kalmayalım bir kişi bile çok şeyi degistirir.Ne kadar zor olduğunu biliyoruz.Yapilan iyilik Allah katinda elbette karşılıksız kalmayacaktır.
-
@beyhude Bunu ben de merak ettim Ptt'yi mi diyorsunuz hocam?
-
@zse hocam ben burda o kurum personelinden bahsediyorum sen ispatlamak zorunda değilim diyorsun .ben o kişiyle ilgili dedim.
-
@ekeblad Hocam sizin de yaşadığınız sıkıntıları anlayabiliyorum. Hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz. Hepimiz kazanıyoruz kaybediyoruz bir şekilde. Ben kendimi biliyorum, kpss ve bu sınava da nasıl çalıştığımı da biliyorum. Verdiğim cevaplardan vs eminim. Buraya 20 kişi alındı, o zaman sizin hesabınızla 80 kişiden her biri referans ayarlamaya çalıştı. Ben gerçekten hak edenlerin kazandığını düşünüyorum ve inanıyorum. Sorular bildiğimiz yerden gelir veya gelmeyebilir bu şans bunu kabul edebilirim ama genel olarak cevaplarimizin ve hissettirdiğimiz enerjinin etkili olduğunu düşünüyorum.
-
@ekeblad ben kendi deneyimimi yazdım siz de onun üzerine yazdınız. Tabii ki kendi adıma konuşacağım. Bence hiç tanımadığınız insanların günahına girmeye çalışmayın. Ben size tüm kurumlarda sistem çok güzel gibi şeyler söylemedim. Yaşadığımı anlattım benim için de söylenen olduğu için ben inandım. Siz inanın ya da inanmayın. Ki biraz önce yazmışsınız ya siz de kazanamasaydınız yazardınız diye. Ben rekabetten elendim bu dediğiniz gibi gidip referansla kazandınız şöyle böyle gibi cümleler kurmadım. Kazanan herkes referanslı kazanamayanlar liyakate uygun aday algısına karşıyım. Ben kendi açımdan böyle düşünmüyorum. Bu kısır tartışmayı da sürdürmek istemiyorum. İstediğinize inanabilirsiniz ama kimseyi itham edemezsiniz.
-
@alageyik08 doğrudur hocam .Allah yüzünüze bakmış ve hak ettiğiniz yeri elde etmişsiniz .umarım kazanan herkes hakkıyla alınmıştır .ancak bilemezsin hocam gerçekten bilemezsin .asla üstüne alınma .zaten gruptan bazı kişileri biliyorum nasıl olduklarını .ama yakın bir arkadaşım bir sınavı kazandıktan hemen sonra referansım yok dedi ancak daha sonra vardı aslında dedi
-
@zse hocam sen bana herkesin hakkıyla kazandığını ispat edebilir misin ?itham etsem sen böylesin derdim .
-
@zse öle hocam, başka da diyecek bir şey yok.
-
@ekeblad ben edemem hocam ama siz de herkesin referansla girdiğini ispat edemezsiniz. Siz ilk yazdığınızda cümleye öyle bir girdiniz ki sanki referansız girilmez gibi oldu. Arkadaşınızı okudum sizin derdinizi de anladım o konuda haklısınız. Kimin ne yaptıgını bilemeyiz. Ama bence hak etmeyen kimse kazanmamıştır.Bu süreçler o kadar yorucu ki herkes bi şeyleri savunmaya kendini aklamaya çalışıyor. Hepimiz büyük emekler vererek kazanıyoruz. Umarım siz de en kısa zamanda emeklerinizin karşılığını alırsınız.
-
@ekeblad Hocam işte genelleme yapmasak daha iyi olur. Sizin arkadaşınız öyle yapmış ama bu herkesin öyle yapabileceği anlamına gelmez. Siz de biz kazananları anlamaya çalışabilirsiniz, sadece sizin değil herkesin ne kadar çok çaba sarf ettiğini ve böyle bir yazı ile karşılaşınca insanların tepkisini çekebileceğinizi düşünebilirdiniz.
-
Hiç alakam yokken bu konuya girdim yorumları okudum kendimi birden alageyik hocamın adını araştırırken buldum.
-
-
@firunze güzel tespit
-
Öncelikle basarili olan arkadaslari cani gonulden tebrik ederim. Ne guzel sin birkac gundur rekabet mgk idari aciklandi bugun yarin kaymakamlik aciklanir forumda bir bayram havasi var. Oyle ya da boyle birsekilde burda bizlerle ayni kaderi ayni sikintiyi ceken iletiler yazan kardeslerimizin kazanmis olmasi sahsen beni mutlu ediyor umut oluyor bizlerede. Her mulakattan sonra uzulenlerde oluyor muhakkak lajin a grubu maratonuna baslarken hepimiz bunlari pesinen kabul ederek yola ciktik. Kazanan arkadaslari tekrardan tebrik ederim. Darisi dguy ve guy bekleyenlerin basina. Ayrica basarili olanlara dige sinavlardan basvurunuzu cekin lutfen gibi bir uyari yapma ihtiyaci bile duymuyorum eminim hepsi bunun bilincindedir
-
@varolistan istek üzerine kaldırılmıştır.