Mgk uzman yardımcısı alımı
-
Hocam ağır tahrik var, son 1 ay da forumda sadece 4 bilemedin 5 yazım var o da sayıştayda vs. arkadaşlara moral olsun diye. Cidden forumun çizgisi böyleleri yüzünden kayıyor. @paretowilfredo
-
@sbf1983, içinde söyledi: Mgk uzman yardımcısı alımı
P43 puanim 95.40 ama yas tutmuyor ve yds 50:( her sey de bir hayir vardir diyorum.
Hocam üzücü bir durum olmuş, Allah tez zamanda çok daha güzel kapılar açsın inşallah.
-
@paretowilfredo arkadasin bozuk mahalle ağızla yazdigi " hadi ikile" bos yapma gibi sözleri silerseniz daha seviyeli ortam oluşur .
-
@sbf1983 hakkınizda hayırlısı olsun hocam bizde puanlarla ing olmayınca bekliyoruz. .
-
Çok iyi bir ilan.bence 88-90 arası kapatır
-
@aleks10 yapmayın hocam üzdünüz:(
-
Bu ilanı görür görmez havalara uçtum. Hepimize hayırlı olsun diyorum.
-
Arkadaşlar bu başlık altinda puanlarımızı yazsak mi liste halinde bir fikir verir?
-
@872 hocam 80 kişi mülakata çagıracak yds 60 a 88-91 bandı bile gelebilir diye düşünüyorum.Sadece tahmin tabi YTD.Siz başvurnuzu yapın sonrası tevekkül.
-
@murky insallah hocam hayirlisi hepimiz icin:)
-
@aroma nasip diyelim hocam. Ben gec kaldim bu sureclere. 2007 de mezun olunca o zamanlar calismadim. Ama bunda da bir hayir vardir diyorum. Etrafimdaki sen iyi okullarda okumussun ne isin var buralarda baskisiyla son 2 senedir bu sureclerdeyim; ama zor doneme denk gelmisiz:)
-
Arkadaşlar başka tahmin yürütebilecek var mı kaç puanla kapatabilcegi konusunda
-
80 yds 87 puan kpss gelmezmherhalde?
-
@872 60 YDS istendiği için bence 87-88 civarı olur. Tahminci abi değilimdir ama öyle düşünüyorum.
-
@alageyik08 desenize 86.3 puanım hicbir ise yaramiyor
-
Yav bu yds de neymis be arkadas. Gorende zannedecek ki butun kamu kurumlarinda millet ingilizce hasbihal edip kahvelerini yudumluyor. Tamam ingilizce bilmek arti bir degerdir eyw. Lakin giris asamasinda cok cok lazimmis gibi kurumlarin yerli yersiz bunu istemesi sacma. Hele bi meslege adim atsinlar belli bir sure icerisinde isteyin olurda bilmiyorum. What is this diyorum sadece
-
Gelmez demeyip +85 kpss olan herkesin başvurması gerekir bence. Belli olmaz yds isteyen ilanlar sürpriz yapıyor bazen.
-
@officialsecret inşallah hocam
-
çok fazla puan türü var, 93e gelir mi?
-
@872 Öyle düşünmeyin geledebilir, YDS puanı olan çok kişi yok. Kesin başvurun bence.