Mgk uzman yardımcısı alımı
-
Yds D seviyesi değil de C seviyesi isteseydi 84-85 seviyesine düşerdi diye düşünüyorum.
-
Özlük haklari hakkinda bilgisi olan var mi ?
-
@alageyik08 sağolun hocam inşallah
-
@sbf1983 inş vardır bi hayrı .Bende geç baslayanlardanim ama nasip biraz da kovalamaya zamanım var .
-
@aroma sizin adiniza sevindim hocam:) idari hakimlikle kapanisi yapacagim buyuk ihtimal, sampiyonlar ligine veda ederek:)
-
merkez uzmanlık olması ve sınav derdi olmadan doğrudan mülakat yapması nedeniyle 94(p21) puanla yerimi alıyorum.
-
@arven16 60 yds olmasa sikintiydi hocam 60 yds den dolayi kurtarır :))
-
Sınav tarihi belli değil.
Bir de 85 altına inmez. -
Alan puanları için p21i baz alın en yüksek puan onda çünkü ona göre sıralanacaktır
-
@arven16 müthiş tespit!!! ben de en yüksek p16 sanırdım ama p21'im 0,1 puan daha fazla :))
-
Hayırlı olsun. Sevindirici bir ilan oldu.
-
89 kpss yr gelme ihtimali var mı arkadaşlar
-
Benim en yüksek puanım ilginç bir şekilde p8 93.43 hadi hayırlısı bakalım
-
@kamucu 88 ve üstüne kesin gelir. 85-88 arası belli olmaz. yds puanı kaç kişinin var bilemeyiz. 85 altının çok zor bence
-
İnşallah bizi şaşırtır da çok düşük kapatır ama benimki tabi ki temenni.inşallah
-
Düşükten kasıt 85 altı
-
@lion, içinde söyledi: Mgk uzman yardımcısı alımı
Yav bu yds de neymis be arkadas. Gorende zannedecek ki butun kamu kurumlarinda millet ingilizce hasbihal edip kahvelerini yudumluyor. Tamam ingilizce bilmek arti bir degerdir eyw. Lakin giris asamasinda cok cok lazimmis gibi kurumlarin yerli yersiz bunu istemesi sacma. Hele bi meslege adim atsinlar belli bir sure icerisinde isteyin olurda bilmiyorum. What is this diyorum sadece
Hocam iki hafta çalışsanız YDS'den 60 alırsınız ama yani bazı ilanlara da YDS gerekiyor, kusura bakmayın. YDS de olmasa her üst kurul sınavına aynı 200 kişi girip duracak. Bazı ilanlardan bırakın da biz faydalanalım, kendimizi SGK müdürlüğü önüne zincirlemediğimiz kaldı bi 88-90 aralığındaki puanlarla
-
hakkımızda kısmında şu cümle bence kalitesini gösteriyor
Genel Sekreterlik; Cumhurbaşkanının onayı ile atanan Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri’nin yönetiminde, çoğunluğu üniversitelerin uluslararası ilişkiler, ekonomi, hukuk gibi bölümlerinden mezun olan, ayrıca yüksek lisans derecesine sahip bulunan uzman personeli ile mevzuatın kendisine verdiği görevleri yerine getirmektedir.
Neredeyse lisans kadar yüksek lisans olması ilginç. kurumunda çalışanların eğitim durumu
https://www.mgk.gov.tr/kaynaklar/idare_faaliyet_raporu/2017_idare_faaliyet_raporu.pdf
1 Doçent (% 0,45), 3 Doktora (% 1,35), 66 Yüksek Lisans (% 29,73), 76 Lisans (% 34,24), 32 Ön
lisans (% 14,41), 44 Ortaöğretim (% 19,82) -
Yds'yi başvuruda değil sonradan istemeliydi. Başvuran arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum çok güzel bir kurum.
-
87 ihtimal kaç?