Mgk uzman yardımcısı alımı
-
Uluslar mezunu olmayanlar neye bakmalı sizce? Kendi bölümümüzden sormalarını umut ediyorum.
-
@beyhude Hocam bence kendi bölümümüzden mesulüz. Çünkü sınav ilanında yer alan sınav konularında alan bilgisinden kasıt mezun olunan bölümle ilgili konular yazılmıştı diye anımsıyorum.
-
@beyhude bana başvuruya gittiğimde kendi alanınıza ve güncel gelişmelere bakabilirsiniz demişlerdi öyle yapmayı düşünüyorum
-
Ben de 88 küsürle basvurmustum malesef gelmedi, girecek tüm arkadaslara başarılar.
-
Kurumu sitesindeki raporlara bakarak uluslararası güncel sorunlara ağırlıklı bir çalışma izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum arkadaşlar.
-
Arkadaşlar MGK ne sıklıkla alım yapıyor bilgisi olan var mı? Her yıl alım oluyor mu?
-
@mulkiyelikeynes Bu ikinci alımı hocam. Bundan önce 5 yıl geçmiş ilk alımı.
-
@alageyik08 o zaman 2023' e kadar vaktimiz var
-
@mulkiyelikeynes Hocam sanırım uzman yardımcıları uzman oldukça alım yapan bir kurum. Yani belli olmaz tabi belki seneye tekrar açar.
-
Ben de utanmadan 80.5 ile başvurmuştum kazanan arkadaşlara başarılar diliyorum.
-
1 puandan az bir puanla kaçırarak üzülsem de giren arkadaşlar için hayırlısı olsun. Listenin titizliği için kuruma teşekkür ediyorum kendi adıma. Umarım bundan sonraki tüm listeler bu kadar objektif ve açık olur. Ayrıca kurum cidden çok kaliteli duruyor
-
Mülakata girecek arkadaşlara bol başarılar diliyorum. Kazanıp da ülkeye faydali işlerde öncü olmalarını dilerim.
Her yıl alıma çıksa sırf bu kurumun istediği puan türlerine özellikle kasardim, o kadar güzel bir kurum. Herkes için hayırlısı. -
mülakata girecek arkadaşlara duyuru:
ilana göre kurum yedek belirlemeyeceği için lütfen başka bir yeri kazanırsanız ve başka yerde devam edecekseniz buradan asil liste açıklanmadan feragat ediniz. yoksa memurlar sitesinden okuduğum gibi önceki yapılan alım gibi kadrolar yanar. şu kısır dönemde bir kadro bile çok önemli lütfen.
burayı kazandıktan daha çok istediğiniz bir kurum açıklanır ve orayı kazanıp oraya giderseniz de kadro yanar ama bu durumda herkesin kendi tercihidir. saygı duyarım
lütfen duyarlı olalım. ben buraya hak kazanamadım. hak kazanan yüksek puanlı arkadaşlardan duyarlılık bekliyorum.
-
El yazısı ile özgeçmişi nasıl yazmayı düşünüyorsunuz arkadaşlar?
-
Son dönemde taban puanların hiç insafı yok, ne kadar süre daha böyle devam edecek belli değil!
-
@antimülakat malesef insafa geleceği de yok gibi duruyor ama umarım yanılırım
-
@alageyik08 el yazısı deyince paragraf şeklinde yazmayı düşündüm ben
-
@fg94 Aynen hocam ben de öyle yazacağım.
-
Arkadaşlar yabancı dilde mülakat olma şansı nedir? Sizce böyle bir mülakat yaparlar mı?Bilgisi olan var mı?
-
@giordanobruno 60 YDS ile çağırdığı için çok sanmıyorum ama olabilir. Alan içi kelime çalışabilirsiniz eğer isterseniz.