Mgk uzman yardımcısı alımı
-
@şeyhşamil-ps demek ki az da olsa ingilizce bilen lazim, idarenin bildiği var ki istenmiş
-
@genclerbirlikli 60 yds almakla İngilizce bilmek arasında pek alaka olmadığını siz de gayet iyi biliyorsunuzdur. Ayrıca idarenin bildiği bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğidir.
-
@şeyhşamil-ps tamam dilekçe yazın düzeltsinler yapmışlar bi hata affedin.
-
@zapo 2 hafta çalış bakalım yds den 60 alabiliyor musun ?ne kolaya indirdiniz ya .sen otur bi 300 ingilizce fiil ezberle .herkes kısmetinde olana bakar .kdk da da ingilizce yoktu .ben de ona giremedim .btk da da yoktu ona da giremicem .
hiçbirimiz muhteşem ingilizceye sahip değiliz .ama dil bilemeyene göre çok avantajımız var .ve gerçekten samimiyetle söylüyorum .ingilizce :1 kpss .siz bi çalışın ondan sonra gelin -
bu arada ben de 89.7 yle başvurcam yds 72
-
Şükür, 91 puan ile başvuruyorum.Gelir umarım.Rekabete çok üzülmüştüm ama Allah bi kapi kapatır birini açar demişler.
-
@genclerbirlikli En iyisi dilekçe yazayım doğru söylüyorsunuz. Olmadı iptal davası açarım.
-
@şeyhşamil-ps tabi tabi. Önce yönetmeliğine bakın ama. Engel yoksa boşa çaba harcanmış olur.
-
@genclerbirlikli tabiki, uyarınız için teşekkürler.
-
@ekeblad Bende YDS var zaten hocam istenen D veya C puanlarının çok üzerinde, fakat YDS'yi sadece üç beş akademik makale okuyup, kelimelerin yerini ezberleyerek dahi geçebilirsiniz. İlkinde olmaz, ikincisinde olur. 6 ayda 30 puandan 80 puana çıkan adam var. 6 ayda baştan İngilizce mi öğrendi? Hayır, çünkü YDS maalesef dandik bir sınav.
-
@zapo YDS sınavı akademik anlamda gayet kaliteli test olarak. Ama siz listening,speaking olmadığı için ingilizceyi ölçmüyor diyorsanız o zaman haklısınız.
-
@zapo hayır ben böyle düşünmüyorum .hani sizin çevrenizde vardır ama benim çevremde yok.düz bir üniveristede okuduysan ,ve kurslarla bu işi hallediyorsan öyle kolay değil.ben ösym nin gayet de güzel yds sınavı yaptığını düşünüyorum .ayrıca dandik felan da değil buna da katılmıyorum .bu kadar kolay olsa bi avuç insan olmayız .zaten yds nin zorluğu hem kpss hem kurum sınavı hem yds yle bir arada götürmek. yds ye çalışıyorsan 1 yıl kpss kurum sınavı unut .çünkü ilkbahar dönemi zor oluyor ,sonbaharda da kurum sınavı felan .gitmiyor bir arada .adam 0 dan nasıl 80 alacak 6 ayda onu da çok merak ettim .demekki benim çevremdekilerin kafası çalışmıyor .
-
@arven16 kusura bakmayın ama yds'nin akademik olarak kaliteli bir sınav olduğuna kesinlikle katılmıyorum.
-
@ekeblad Hocam aldı valla, beni de geçti adam, çevirilerini ben yapıyordum jshadjashda. Yani işte, ezberleyerek bile mümkün demek ki. Emeklerinize saygısızlık etmek gibi bir niyetim yok. Sadece böyle düşünüyorum.
-
@arven16 YDS'nin akademik anlamdaki kalitesini şuradan anlayabiliriz: Boğaziçi, Bilkent filan gibi üniversiteler YÖKDİL veya YDS +90 puan istemek yerine, kendi sınavlarını yapmayı tercih ediyorlar çoğu programda. Veya TOEFL, IELTS filan istiyorlar.
Demek ki, bizim TOP 500'deki veya oralara girmeye en yakın üniversitelerimiz, YDS'nin akademik anlamda kaliteli olduğu fikrinizi paylaşmıyor.
-
@zapo başlık o değil ama kvkk kaç puanla kapatti acaba?
-
@şeyhşamil-ps bu formatta daha nasıl bir sınav bekliyorsunuz acaba? İyiye iyi demeyi öğrenelim bence
-
@zapo yazdığımı okumamışsın herhalde test formatında diyorum dostum
-
@872 79 civarıymış herhalde. Açıklanmadı.
-
@arven16 İyiye iyi demekle alakalı değil, ben ösym'yi veya yds'yi kıskanıyor değilim ki iyi olduğu halde kötü diyeyim. Şahsi fikrim şudur ki yds kalitesiz bir sınav.