14 / 20-21 Temmuz 2019 KPSS Kamu Personeli Seçme Sınavı Alan Bilgisi
-
@plansız sinavda 50 yasintaki gozetmen ben askerden sonra hayatimda ilk defa bukadar uyuyan insan gordum dedi istatistikte:)
-
Geçen sene 95 net yapmıştım. Eşek gibi koskoca sene çalıştım 105 net kadar zorla çıktım. Ne hayırsızsın a grubu be! Biraz da alt yapı olacak arkadaş demek ki. İnönü Üniversitesi insana ne katmış olabilir ki?
Ben sahiden çekiliyorum dostlar. Son girişim oldu. Katiplik, gardiyanlık olmasa da bankacılıkta yoluma devam ediyorum.
-
Bu yıl geçen seneye göre zor muydu sizce arkadaşlar?
-
@ekofirat, içinde söyledi: 14 / 20-21 Temmuz 2019 KPSS Kamu Personeli Seçme Sınavı Alan Bilgisi
Geçen sene 95 net yapmıştım. Eşek gibi koskoca sene çalıştım 105 net kadar zorla çıktım. Ne hayırsızsın a grubu be! Biraz da alt yapı olacak arkadaş demek ki. İnönü Üniversitesi insana ne katmış olabilir ki?
Ben sahiden çekiliyorum dostlar. Son girişim oldu. Katiplik, gardiyanlık olmasa da bankacılıkta yoluma devam ediyorum.
105 net çok iyi hocam kpss 2019 için bence üzülmeyin boşuna
-
Genel bi degerlemdirme ile bu seneki kpss ile geçen seneki kpss'yi karsilastiracak olsaniz ne dersiniz?
-
@Adam-Keeynes @ekofirat
Bence nispet yapıyor(sun).
Milletin zorlandığını iddia ettiği bir alan sınavında, bir önceki yıl yapılan kolay sınava nazaran netini 10 net arttırması ve bu durumdan rahatsızmış gibi davranması çok yapmacık, bir sıfat daha var da kural ihlali olur...
Bu arkadaşın twitterda örgütlenmeye çalışan insanlara yönelik tavrı da bu çapta...
İyi ki sizin gibi insanlar var cidden, böylelikle temiz insanların kıymeti anlaşılıyor. -
@ilker-kazim hocam kpss a grubunun durumunun farkında mısınız? 10 kişilik ilanlarla girmek için 90 üstü yapma gerekliliğinin şart olduğu bir durumdayız. Dün moral bozukluğu ile muhasebe sınavına dahi çalışamadım. Bahsettiğim net ile kpss p48 81 gibi bir puan geliyor ve bu puan ile gidilebilecek tek ilan guy. Oda gelirse. A grubundan 120 net ve altı yapan insana Allah sabırlar versin. Tüm seneyi bir ya da bizim gibi sıfır kurum sınavı ile noktayalabilecek bir konumdayız
-
@ilker-kazim ve gerçekten sizi ve örgütünüzü muhattaba almıyorum. Demet Akalın'ı etiketleyip, 105 neti başarı olarak görmeniz vizyonunuzun göstergesidir.
-
@ekofirat
Burada sayısal analiz kasmayın, en kötü örneği verip haklı çıkmaya da çalışmayın, kimse Demet Akalın meselesini pür doğru olarak değerlendirmedi. Bir türlü anlamadığınız durum şu: bir şeyi eleştirip, benim de çözümüm vardı diyebilmek için, çözümü sunmak gerekir...Ayrıca mesele sizin netlerinize tekabül eden puanlar da değil sadece genel anlamda, geçen yıla nazaran kötü yaptığı iddiasındaki insanların çokluğuna rağmen, 105 net yaptım, arttırdım diyorsanız ve bu durumdan da güya rahatsızlık duyduğunuzu dile getiriyorsanız, üstüne siciliniz de kötüyse bu hoş karşılanmaz.
Vizyon meselesine gelince, siz kendinizi diplomanızla yeterince irdelemişsiniz benim diyecek bir şeyim yok.
Neden-sonuç ilişkisi diye bir ders olmalı, geleceğimiz için. -
Ego sağlığa zarar benden söylemesi
-
@ilker-kazim bakın işte örgüt dilini kullanmışsınız yine. Benim koskoca bir sene daha çalışarak arttırdığım ufak bir çıkış ile - ki maliye dışında sınav geçen seneye göre hiçte zor değildi - yaptığımı iddia ettiğim prim kasma eylemini siz diplomanızın iyi bir üniversiteden ima ederek sağlıyorsunuz.
İnanın o Twitter örgüt cümlesini okusaydım cevap yazmazdım. Kötü bir insan olduğum iddiası sebebiyle galeyana geldim. Her neyse başarılar.
-
@North-remembers Kuran çarpsın üzgünüm, yıkığım, bitiğim. Daha fazla Söyleyecek birşeyim yok.
Bütün derslerden 25 yapsanız 100 ediyor. Ki hukuk çerez niyetineydi. Neden bu kadar abarttınız anlamıyorum.
-
@ekofirat @ilker-kazim Arkadaşlar ikinizden de ricam tartışmanızı özele taşımanız. Bu ileti sonrasında polemiği sürdüren iletileri sileceğim. İsrar halinde ise ısrarcı olan arkadaşı istirahat ettireceğim.
Iyi forumlar hepinize -
Öncelikle herkese geçmiş olsun. İlk defa kpssye girdim hatta bu yıl yeni mezun oldum çalışma fırsatım falan olmadı pek fakat gelecek yıllar için girmek istedim bahsedilen 110 net 95 netler girdiğimiz 9 oturum toplamımı yoksa ilgili bölümün istediği netler toplamı mı teşekkür ederim açıklama için şimdiden.
-
@Brsyaz hukuk İktisat muhasebe ve maliye hocam sadece
-
@Adam-Keeynes anladım teşekkür ederim iyimiş 110 net şunu anladım kpss çalışmadan zor bir tek kendi bölümümden ve derslerini gördüğüm bir kaç dersten fena olmayan şeyler yaptım ama bütünü için ciddi emek gerekiyor galiba
-
Geçen sene 65.5 gygk neti 4 temel alandan 100.25 net ile bana p48 puanı 83 gelmişti. Bakalım bu yıl aynı netlere kaç gelecek?
-
@RootofAllEvil sizce daha mı az gelir hocam?
-
@mia99 zor olduğu için düşük netlere daha yüksek gelebilir
-
@ücüncütekil banada geçen sene 67 gk gy 99 alan 82.5 gelmisti bu yıl bu netlere 84falan gelir diye bekliyorum ben