14 / 20-21 Temmuz 2019 KPSS Kamu Personeli Seçme Sınavı Alan Bilgisi
-
@corleone kesinlikle san fermin festivali lisede sunum yapmıştım o şimdi güncel mi Allasen ya
-
@Alpha sağlık olsun hocam kacirdiklarimkz mutlaka olacaktır
-
@balans-etkisi Bence de zordu hocam ben de çalışmamıştım
Bence Türkçedeki dil bilgisi soruları da sağlamdı -
Gecen seneye göre gkgy zor muydu sizce arkadaşlar?
-
@yasemen ben bu soruyu direkt yaşantımdan yaptım ya hu. Yanlış çıkarsa kurumda sıkıntı var demektir Daha bir kaç ay önce babamın adını değiştirdik nüfus müdürlüğünden. Hatta orada da şaşırdık mahkeme kararı gerekmiyor mu diye, artık buradan halloluyor dediler. Değişik.
-
@Muhalba bence zordu Hocam. Aslında zordan da ziyade bana saçma geldi. Gereksiz zorlukta hani böyle kıyıda kenarda ne varsa onları sormuşlar gibime geldi. Özellikle güncelde.
Hepsinden hariç de ösym kim zengin kim fakir anlamak istedi galiba ben mango tayfası olarak fakirliğimi kanıtladım
Böyle de arka arkaya cevap verdim ama istemsiz oldu kusura bakmayın arkadaşlar -
@mbguy, içinde söyledi: 14 / 20-21 Temmuz 2019 KPSS Kamu Personeli Seçme Sınavı Alan Bilgisi
@Muhalba bence zordu Hocam. Aslında zordan da ziyade bana saçma geldi. Gereksiz zorlukta hani böyle kıyıda kenarda ne varsa onları sormuşlar gibime geldi. Özellikle güncelde.
Hepsinden hariç de ösym kim zengin kim fakir anlamak istedi galiba ben mango tayfası olarak fakirliğimi kanıtladım
Böyle de arka arkaya cevap verdim ama istemsiz oldu kusura bakmayın arkadaşlarBen ejderha dedim en fakiri benim
-
Twitter’da bir söylenti dolanıyor. Aslı astarı var mı bilmem ama inşallah doğru değildir.
-
@mbguy babanızın adında harf vs yanlışlığı mı vardı hocam?
-
@mbguy Nasıl bir söylenti hayır olsun?
-
Tarih cevap anahtarı
- Güneş bayrak, gökyüzü çadır - Cihan hâkimiyeti
- Uygurlarla ilgili olmayan- Manas destanı
- Anadolu Selçuklu sorusu - Haçlı Seferleri ve kervansaray (II ve III)
- Osmanlı ordusu sorusu - Yeniçeri ordusuna Türklerin alımının sağlanması
- Miri topraklarla ilgisi olmayan - Özel mülkiyetin geliştirilmesi
- Osmanlıda kadınların ticarî hayatta olduğunu gösteren unsur - Hareme ziynet eşya satışı yapmak ( Yalnız II)
- Batılılaşma ilk kez - Lale Devri
- İlk daimî elçilik- Londra
- II. Mahmut döneminde idarî teşkilatlanma - Heyeti Vükelânın oluşturulması
- Osmanlıda İslamcılık fikri yayın organı - Sebilürreşad
- Wilson ilkelerine göre azınlıkların ve Müslümanların tezi - Nüfus
- Medine Müdafası komutanı - Fahreddin Paşa
- Mustafa Kemal'in sineimillete dönmesi - Erzurum Kongresi hazırlık sürecinde
- Sivas kongresi ile ilgili olmayan - Bolşevik propagandası
- Ali Rıza Paşa hükümetinin şartlarından biri değildir - ülkeyi birlikte yönetmek
- I. TBMM'de olmayan grup - Mim Mim
- Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin yaşandığı yerin adı - Dumlupınar
- Lozan Görüşmelerinin kesintiye uğradığı zamanda yaşanan iç politik gelişme - TBMM seçimlerinin yenilenmesi
- İzmir İktisat Kongresi sorusu - Yerli malı kullanımı
- Atatük Dönemi eğitim alanı çalışmalarından biri olmayan - Türk Ocaklarının kurulması
- Hâkimiyet Bayramı - Saltanatın kaldırılması
- SSCB'nin Soğuk Savaş Dönemi çalışmalarından değildir - Türk Cumhuriyetlerine bağımsızlık tanıması
- DP Dönemi'nde ABD modeli kurulan üniversite - ODTÜ
- İngiliz Başbakanı Neville Chamberlain'le özdeşleşen politika - Yatıştırma
- Seyit Onbaşının batırdığı gemi - Ocean
- Milli Mücadele'de İnebolu ile başlayan ikmal yolunun adı - İstiklâl Yolu
-
@yasemen hayır hocam komple farklı isim. Hitap edilen isimle kimlik farklıydı. Değişiklik yapıldı.
-
@mbguy nedir ?
-
Vatandaşlık veya hukuktan soru yokmuydu? Sorulduysa hatırlayan arkadaş varsa yazarsa seviniriz
-
@barocan yönetmelik çıkarma yetkisi ile ilgili bir soru vardı, bir de borçların kaynakları hangisi ya da hangileridir gibi bir soru vardı
-
@sd074 teşekkürler
-
Arkadaşlar alakasız olacak ama forumda anasayfada eskisi gibi güncel başlık akışı göremiyorum. Genel bir değişiklik mi yapıldı ben fark etmeden ayarları mı değiştirdim?
-
@şanlıtellak Genel bir değişiklik oldu, hepimizde öyle 'yeni' butonunu kullanıyorum ben, sanırım eskisine en yakın amaçlı olan bu. Tavsiye ederim.
-
@mbguy bildiğim kasarıyla tam ad değişmiyor bizde annemin adında harf değiştirdik ama isim değişmiyordu
-
@şanlıtellak aynen ya ben de bulamıyorum bu çok kötü olmuş