İçişleri Bakanlığı 12 Stajyer Kontrolör İlanı
-
Sözlü mülakat söz konusu oldu mu hep yüksek kapatıyor İçişleri Bakanlığı. Hakkınızda hayırlısı olsun diyelim.
-
92 ye ve daha altına düşer inşallah.
-
92 veya 92.5 civarında kapatacak gibi geliyor. İnsanlar iş olmadığından ve mevcut sınav süreçleri bitirilemediğinden haklı olarak önüne gelen bütün ilanlara saldırıyorlar.
-
@rootofallevil 92. 8 de benim tahminim. Ama insallah 90 i gorur.
-
93.20 de kapattı hayırlı olsun
-
93,20 ile kapatmış
-
Yok artık
-
gereksiz ileti silinmiştir
-
92.5 ile kalamadım mülakata nereye düştük böyle ya
-
Cidden kpss'ye boşuna giriyoruz. 90 puanlar bile yetmiyor. Yazık günah bunca emeğe
-
@james-buchanan 73. sırada olmak istemezdim. 0,001 ile kaçmış, allah yardımcısı olsun
-
Bugünlerde insanları aşağılayıcı bir dil hakim bu sayıştay konu başlığı altında mevcut iyi puan almanız sizi iyi bir insan yapmaz arkadaşlar neden dalga geçilir sınav kaybeden yada düşül puan alanla. Ben de tam tersi 2010 açıköğretim mezunu bir bayan arkadaş gördüm 95 puanla tebrik ederim onu .
-
Yüksek kapatmasına şaşıran arkadaşlar kusura bakmayın da neye şaşırdınız? Sıralamalar ortada ayrıca yds şartı vs. yok, siz kaçla kapamasını bekliyordunuz acaba?
-
@arven16 75le falan
-
Aman aman nereye geldik.93 küsürle zar zor girdik hayret bişey bu sene bi değişik btk da 90 küsürle kaçmıştı
-
@gökyeleli, içinde söyledi: İçişleri Bakanlığı 12 Stajyer Kontrolör İlanı
93 ten aşağı düşmez
bu arkadaşın hakkını verin. helal olsun, iyi bildi
-
Aga yuh ya
-
@müzmin-öğrenci o bahsettiğiniz kişinin bu başlıkta yazdığını duyunca şaşırır mısınız. helal olsun ona
-
@walras12 yani bu sonuç umarım çoğu kişiye referans olmuştur.(beklentiye girmemeye, her sonuca hazır olmaya)
-
Benim için Kpss defteri kapanmıştır. 2020 ye kadar girebildiğim merkezi kurum sınavlarına -ki onlar da ancak dguy vmy merkez göç olur- girerim sıralama gelmez veya listeye giremezsem meslek hayatımı gelir uzmanı olarak tamamlarım. Daha fazla mücadele etmek istemiyorum..