2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@bulbasaur emir suçsa her türlü ceza alır hocam. Ki ben o şıkka gelmeden haksız tahriki gördüm işaretledim cezadan indirim sebebi diye. Şimdi görüyorum ki diğer şık da hatalı.
-
bence yeterli sayıda sınavı geçen olmayacak ve liste dolmayacak,
-
@norm geçenlerin çogusuda şansına salladıkları tutarsa öyle girecekler
-
Üniversiteyi ve gerekirse kurumu arayalım arkadaşlar iyi kötü bi cevap alsak da su an için iyi. Yoksa guy dguy gibi olmasın sonra baştan önlemimizi alalım biz.
-
Arkadaşlar hangisi kurucu üyesidir sorusunda şıklarda ICAOda yokmuydu ben öyle hatırlıyorum .Eğer ICAO da varsa Türkiye ICAOnunda kurucu üyelerinden birtanesi.DIşişleri Bakanlığının sitesinde çok açık bir şekilde belirtilmektedir.
-
@bizart ben hatırlamıorum yine agit i görüp direkt işaretledm allhtn diğer sıklara bakmadan işaretlemişim yoksa sınav baya aklımı karıstırırmış
-
B kitapçığının e şıkkı ICAO diye hatırlıyorum.
-
Şu çok açık ki bu üniversite bu işi yapamadı...
-
Arayalım hep birlikte üniversiteyi belki daha hızlı hareket ederler
-
@bizart evet böyle bir şık vardı.
-
@bizart evet ben de sinavdan ciktiktan sonra burda belirtmistim eger şıktaki icao ise soru hatalı olacak
-
Yönetim biliminin bağımsız bir bilim oluşunun tarihi konusunda bile yüzlerce makale var.Üstelik bu makaleler büyük düşünürlerin makaleleri.Yani hala tartışılan bir konu ...Bunun soru yapılmasıda benim kanımca hatalardan birisi. İşin en acı yanı Türkiye de bulunan bir üniversitenin yüz soruluk bir sınavda bu kadar yanlışa neden olabilecek hatalar yapması. Maalesef eğitim sistemimizin küçük bir yansıması...
-
Bence hata maliyedee iki soruda var kitapçık yayınlanır yayınlanmaz itiraz edeceğim
-
@kaimoğlan İCAO vardı ben de hatırlıyorum ama ben direk AGİT işaretlemiştim İCAO da olduğunumuzu bilmiyordum bilsem kesin kafam karışırdı
-
@bizart hocam kesinlikle soru hatalı olur bu şekilde. Tek cekincem atiyorum ioca falan mi şıktaki diye. Ancak baktim öyle bir kuruluş da yok. Soru hatalı. Bunun yanlış oldugunu itiraz etmeden nasıl tespit edecekler onu merak ediyorum
-
@bizart hocam 1947'de üye olmuştur ICAO'ya diyor kurucu üye olduğunu ben mi göremedim
-
@zencitarzan disislerinin sitesinde yazıyor.
-
@kaimoğlan tamam hocam cümle arasında geçiyormuş
-
Turkiye su an icao da 1970 li yillardaki bazi nedenlerden ötürü üye degil gozlemci statusunde. Ancak bu onun kurucu üye olduğu gerçeğini degistirmiyor. Soru kesinlikle yanlış. Itiraz edeceğiz bir dünya para istiyorlar bir soru için. Boşa mi 85 tl odedik yazık ya.
-
Arkadaşlar soruların açıklanmasını beklemeyin.Ybu soruları açıklamıyor.Kvkk de aynısı oldu.Nasıl itiraz edeceğiz sorulara diye sorduğumuzda hatırladığınız kadar yazın demişlerdi..Kuruma bu durumu bildirdigimizde soruları yayınlamak üniversitenin kendi insiyatifinde dediler..İtiraz süresi bitince itirazları da değerlendirip sonuçları öyle açıkladılar bu da baya bi uzun sürdü..Hayır anlamıyorum neden YBU neden bu kadar zengin edilmek isteniyor bu kurum..Ankara var Gazi,Anadolu var..Ver yapsınlar adam gibi bir sınav..