2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
Bazı sorular çok aşırı gereksiz detaydı bence.bazı sorularda da soruyu zorlaştırmak için sıklarda hata yapmışlardı itiraz edilse 5 Soru çıkacağını düşünüyorum hatalı olan özellikle şıklar sebebiyle.
-
@alihazars 2.3e 15.9 mu yoksa 2.5e 15.9 muydu? Ben enflasyon oranı olarak 15.9 yaptım da büyüme hedefini hatırlamadım eger dddiginiz doğruysa bir diğer şıkta 2.5 büyüme ve 19.6 enflasyon vardı. Tabi bu yanlıştı. Bu arada net olarak 2019 tahminleri soruldu.
-
@gresham-t 2.3 e 15.9 su hocam
-
@jan-vesely c sıkkıydı o zaman bu cevap. Çünkü 2.5li olan b sıkkindaydi
-
@aroma yok hocam 0312 906 13 00 arayıp göç. Politikalarına bağlancam deyince bağlıyorlar
-
@alihazars, içinde söyledi: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
@bizart yep 2019 gsyih büyüme ve enflasyon hedefi şeklinde idi soru
büyüme 2.3 enflasyon 15.9sanki 2019 değilde bu programın hedefini soruyordu çünkü tarih belirtmemişti soruda .
-
@mahlaki Aynen üniversiteden göç politikalarına bağlanmak lazım direkt göçü arayınca açmıyorlar çünkü
-
Arkadaşlar 3 gün itiraz süresi sınavdan somra mı sonuç açıklanınca mı? Eğer sınavdan sonraysa 3gün itiraz süresi itiraz süresinin bitmesini beklerlerve erken açıklama gibi niyetleri varsa perşembe açıklanır diye düşünüyorum. Ama sizde arayıp ulaşmaya çalışın
-
@mahlaki sonuçlardan sonra itiraz yazıyor hocam
-
Birşey sormak istiyorum arkadaşlar.Bilgi edinme kuruluna her sınav sonucumu görmek için başvurabilir miyim? Mesela klasik kurum sınavına girdim .sadece puan geldi kâğıtta ne yaptığımı görmek istiyorum kuruma mail attım dönmediler .Bilgi edinme kuruluna başvurdum diyelim .sınav kagidimi mail falan atarlarmi?
-
@gresham-t hocam 2.5 20.9 b şıkkıydı c şıkkıda 2.3 15.9 du hatırladığım kadarıyla
-
sınava ben girdim diye bir günde açıklayan okul 1 ayda açıklayacak kesin. beklemek huy oldu artık.
-
tahminleriniz nedir arkadaşlar? sizce 70 e kadar düşer mi?
-
@karaahmet641 75 civarı
-
Ya arkadaşlar ne diyorlar üniversiteye ulaşan oldu mu hiç?
-
@hahamas 180 kişi kalacak o kadar yüksek olur mu ki
-
@hahamas geçen sene biraz daha kaliteli soruların sorulduğu ve 20 kişilik alımın yapıldığı sınav 76 ile kapatmıştı. 75 biraz yüksek gibi dostum bu sınav için
-
@karaahmet641 71 -72 olabilir
-
@walras12 bu sinavdan zormuydu
-
@newworldorder mülki idare ye başvurup ölüm kaydı düşürülür tarzı ydı