2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
Bu üniversiteler neden yaptıkları sınavdan sonra soru-cevap yayınlamıyor?? En doğal hakkımız ne yaptığımızı görmek.Hatalı soru varsa doğru kabul edilecek bu hangi mantığın ürünü. Ösym'ye o kadar laf söyledim ama demez olaydım keşke o yapsa sınavları.
-
@bizart zaten ybü bi işi doğru düzgün yapsa şaşardım dostum
-
Kim ne derse desin sınavlarda en iyisi ÖSYM. sonra belki bilindik bazı bir kaç üniversite ve maliye bakanlığı gelir . Btk ve bu kurumu görünce onu çok daha iyi anladım.
-
bir soru da gaiplik ile alakalı cevaba ben ölüm karinesi yaptım o soru çıkmış soru olarak aklımda kalmış dikkatini çeken var mı?
-
@tolga80 gaipliği sulh hukuk mahkemesinden istenir tarzda bir şık vardı cevap o olması gerekir
-
@alihazars bende öyle yaptım
-
@alihazars sanki çıkmış soru vardı gibi cevabı işaretlemiştim ama yanlış çıkmıştı ondan sordum
-
@tolga80 gaiplik sulh hukuk mahkemesi verir bu doğru hocam diğer şık neydi ki yine okumamısım demek ki dogruyu görünce
-
Arkadaşlar soruda 2019-2021 ekonomik programının 2019 hedefinimi yoksa programın sonuç hedefinimi soruyordu, ben programın 2019 değilde sonuç hedefini sorduğunu anımsıyorum. eğer sonuç hedefiyse büyüme %5 enflasyon %6 olacak cevap.
-
Ybü göç politikalarını aradım yine açan olmadı
-
Maalesef ki üzülerek yazıyorum bunu bende sınava girdim birçok şıklarda sanki bana göre 2 doğru veya 2 yanlış vardı. Çelişkili anlamsız manasız sorular vardı bana göre. Kesinlikle kurumu suçlama amacım yok kurumun bu sınavda günahı dahi yok ama ankara yıldırım beyazıt bu sınavı yapamadı bana görede. Her sene farklı bir üniversite soru hazırlayacagına ya bu işi ösym yapsın veya sabit bir üniversite olsun bence. Çünkü her değişiklik farklı tipte sınava mağduriyete yol açabiliyor. Devlet büyüklerimize bu isteğimiz nasıl ulaşır bilmiyorum ama kurum sınavları tek bir üniversite yapmalı ve değişmemeli. Bu olayı iş edinmeli her değişiklik noksanlığa sebebiyet veriyor.
-
Ayriyeten belirtmek isterim ki sınavdan sonra ertesi gün sorular yayınmalı akıllarda pürüzler giderilmeli. Yanlış hatalı sorular daha açık aydınlanır ve akıllarda şüphe kalmaz diye düşünüyorum bunu her kurum sınavı hazırlayan üniversite yapmalı
-
@mahlaki 422 08 27 numara mı hocam cvp veren yok yaa
-
@bizart ben de sonuc hedefi sordugunu hatirliyorum
-
@bizart yep 2019 gsyih büyüme ve enflasyon hedefi şeklinde idi soru
büyüme 2.3 enflasyon 15.9 -
@mahlaki caydırıcı olması bakımından bizde deneyelim ara ara
-
@bizart, içinde söyledi: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
Arkadaşlar soruda 2019-2021 ekonomik programının 2019 hedefinimi yoksa programın sonuç hedefinimi soruyordu, ben programın 2019 değilde sonuç hedefini sorduğunu anımsıyorum. eğer sonuç hedefiyse büyüme %5 enflasyon %6 olacak cevap.
Aynen arkadaşlar 2019 u mu soruyordu yoksa 2021 i mi soruyordu?? Ben 2021 diye hatırlıyorum , %5 %6 yaptım .. 2019 ise sağlık olsun. Net olarak hatırlayan var mı?
-
@moonlight 2019 hocam net.
-
@beveridge-eğrisi tamamdır hocam teşekkürler
-
@moonlight 2019 kesin bilgi