2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@biriibfli sorular biraz daha kaliteliydi, bu kadar özensiz hazırlanmamıştı.
-
@karaahmet641 70-71 i görecektir..
-
@tolga80 kardeşim beni yanlış anlama ama ölüm karinesi olma şansı hiç yok ölüm karinesi ölümüne kesin gozle bakılan durumda cesedi bulunamayanlar için uygulanan bir durum .ölüm tehlikesi içinde kaybolmasına üstünden 5 yıl geçtikten sonra gaiplik kararı için sulh hukuk mahkemesine başvurulur .
-
@atam2811 hocam ölüm tehlikesi halinde kaybolmada 1 yıl, uzun süre haber alınamıyorsa 5 yıl
-
@walras12, içinde söyledi: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
@hahamas geçen sene biraz daha kaliteli soruların sorulduğu ve 20 kişilik alımın yapıldığı sınav 76 ile kapatmıştı. 75 biraz yüksek gibi dostum bu sınav için
Kaliteli derken? Geçen sınavda aşağıdakilerden hangisi itilaf devletidir gibi ortaokul seviyesinde sorular vardı. Ayrıca ABD başkanlarından birinin sorulduğu soruda şıklarda yanılmıyorsam İbni Haldun vardı 3-4 seçici soru dışında geri kalan kısımda bol sayıda saçma sapan soru vardı.
-
@pirinçkimirinçki bu kadar ihtilaflı soru yoktu geçen sene, 3-5 soru dediğiniz gibiydi. Şıkların birine ibni haldunu sıkıştırmışlar ne var bunda
-
@walras12 Geçen sınavın seçiciliği çok düşüktü bu açıdan bu sınav daha iyiydi diyebilirim ama ihtilaflı soru çoktu evet.
-
@ceteris aynen doğru söyledin kardeşim ama özü dediğim gibi karıştırdım ama mantık böyle .
-
Ben 6 soru için itirazımı yapmış bulundum arkadaşlar
-
@aday-memur hangileridir bunlar ?
-
@atam2811 ölüm tehlikesi altında 1 yıl normal gaiplik durumunda 5 yıl geçmesi beklenir.
-
Haksız tahrikte cezanın olmaması şıkkı ve suç işlese bile memurun cezalandırılmaması şıklı olan soru hatalı,diğer sorularda hata var mıydı farketmedim ama bundan eminim
-
@akademili
NOBEL SORUSU COAS(harf eksikliği)
Amirin emrini ifa
18-19.yüzyıl
Artan maliyet sorusuna birden fazla cevap verilebilecek şekilde sorulduğu için hiç bir şık mutlak doğru şekilde kabul edilemez.
WTO
24 Ocak 1980 -
@aday-memur nasıl yaptın bende yapacam da özellikle maliye den iki soru Gatt sorusu gibi sorulara
-
@aday-memur wto lü soru?
-
@aday-memur coas da harf eksikliği yok ikisi farklı insan. 36 devlette kurulan da kesin OECD wto ile alakası bile yok.
-
@aylin Dünya Ticaret Örgütü sorusu
-
@atam2811 bahsettiğim OECD sorusu değil zaten.
-
@aday-memur anladım benimde itirazım olan doha turlu soruyu diyorsun onda 3 tane doğru cevap var haklısın .
-
@atam2811 aynn hocam soruda ölümüne muhtemel gözle bakılma vardı