2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@fernando-reges ben ilk kez girdim bir üniversitenin yaptığı sınava duyduklarındam tahmin ediyordum böyle değişik sorulu bir sınav olacağını
-
Çalışma izni almaz diye soru vardı hocalarım onun cevabı mavi kart hamili mi uzun dönem ikamet mi. Açıp baktım mavi kart hamiline sadece kamuda çalışamaz istediği işte izinsiz çalışabilir ibaresi var. Ufak bi ayrıntıyla uzun dönemi mi kast etti bilemiyorum
-
@gresham-t inşallah doğru sallamışızdır
-
@mahlaki 25 yanlisim var 15 soru eksikken bile:)
-
şıklarda MR küçüktür MC şeklindeydi demi tam hatırlayamadım bu şekildeyse bende böyle yapmıştım çizerek
-
hocam şu sınavları üniversiteler hazırlamasın gerçekten ya çok kolay oluyor yada çok zor..
-
Bence sınav kolaydı. Sınav bitmeden sınıfın yarısından fazlası boşalmıştı zaten fakat benim en fazla 72 gelir diye düşünüyorum. Belki 70'i de görmem. Birkaç basit soruyu yanlış yapmışım.
-
Bu sorularla 80 ve üstü doğru yapana helal olsun gerçekten. Sınav il göç - Sorular Nasa BAY!
-
@fernando-reges soruyu buldum yukarı yazmışlar Hangisi demokrasinin temelini özgür seçimlere dayandırmıştır
-
Resesyon ve enflasyonda ad ve as yi sormus cvp ad sola kayarmis. Ben bunu durgunlk icinde enflasyon olan stagflasyon anlayip as sola kayar dedim hangisi dogru? Resesyon durgunluk degilmi
-
hocam ben binlerce soru çözdüm resesyonla enflasyonu yanyana görmedim,nasıl bi soru bu yaa.Ama hocam sadece enflasyonu düşünürsek AD yi sağa kaydırmak gerekmez mi?
-
@biriibfli resesyon bi bakıma ekonomik büyümenin yavaslamasi/azalmasi yani durgunluk değil mi zaten bununla birlikte enflasyonda varsa dogal vi stagflasyon durumu olursur. As'nin soley kayması dedim ben ona ki sadece resesyonu verseydi ad sola kayar derdim
-
internet sorusunda müteşebbis diyor yani girişimci o zaman sorunun cevabı;üreticiden üreticiye pozitif dışsallık oluyor.
-
@gresham-t aynen bu sekil dusundum ben de
-
@bucalı O çok net ancak kim hazırladıysa takdir ettim
-
@bucalı hocam ben ikisini bi arada duaunup stagflasyon dedim o sekilde yaptim hangisi dogru acaba
-
hocam mutlak butlan sorusuna ne yaptınız,tam ehliyetsiz kişinin yaptığı işlemlere ben YOKLUK diye biliyorum ama kurucu unsurların eksik olması diyenlerde var!
-
@bucalı kurucu unsurların eksikliği yokluktur. Nettir
-
@bucalı Kurucu unsur olmaması yokluk hocam.Nikah memuru olmadan yapılan evlilik fix örneklerdendir.Evliliğin kurucu unsurları nikah memuru,iki ayrı cinsiyet,irade beyanı.Bunlara uyulmadığında yokluk
-
@gossen Doğru yanıt hangi şıktaydı? E mi?