2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
97 ve 5. Soru ayni deglmi gatt sorusu? Eger ayni degilse 5. Sorunun diger siklari neydi ben cevabn bolgesel ticaret oldugunu dusunmuyorum
-
@muzgor hocam TR TC yaklaşımına göre zarar geçiş noktasından itibaren üretim yaptıkça kâr azalır bu noktada da MC > MR söz konusu olur eğrilerin eğimlerinden. Bana göre net cevap
-
@gossen katılıyorum
-
@mahlaki çıkış noktası değil önemli olan burjuvazi kavramı aynı şekilde işçi de öyle kavramlar devrimen sonra
-
@gossen 61. soruda ekonmik büyümenin gerçekleşmesi için enflasyonunda olması gerekiyor hocam enflasyonun olduğu durumda işsizlik artar diye düşündüm ama dediğinizde doğru olabilir. 20. soruda hocam mc eğim olarak mr den büyüktür, üretimin artması durumunda karlılık azalıyorsa maliyetler artıyor demektir maliyetlerin arması içinde üretilen yeni birimin maliyetinin(yani mc nin) ortalama maliyetten fazla artması gerekir yani marjinal maliyet > ortalama maliyet diye düşündüm.45. soruyada dediğiniz gibi diyorlar genel itibariyle
-
@biriibfli diğer şık vatandaşların sosyal durumunun iyileşmesi gibi bir şeydi
-
@gresham-t kesin hocam murattan baktım başka arkadaşta kaynak paylaştı
-
ÜNİVERSİTEYİ ARADIM AÇMADILAR SİZLERDE ARAYIP SORUN İSTERSENİZ BELKİ SİZE AÇARLAR
-
@biriibfli @Mahlaki O 5. Soruya ben yasam standartlarının yükseltilmesi dedim. Bi arkadaş cevabın bölgesel ticaretlere izin verir sikkinin oldugunu soyledi yani yanlis olan sikka. Ama 97. Soruda gatt türü derken soru nasıldı onu anlayamadım
-
Şimdi sıra geldi sıralama yapmaya , benim en kötü ihtimalle 72-28 en iyi ihtimalle 79-21 geliyor arkadaşlar.
-
@akademili şimdiden mülakat hayırlı olsun o zaman
-
@gresham-t öyle gözüküyor hocam,ben 73 tahmin ediyordum ama bu gidişle 70 ı gecen mülakatta
-
Arayalım Üniversiteyi arkadaşlar ne zaman açıklayacaklar falan bilgi alalım
-
Anladığım kadarıyla net emin olunmayan cevaplar. 65,51, 19, ve 18. Sorular. Bird eben hala 65.Soru neydi onu hatırlayamadım:)
-
@gresham-t bir de 82 soru ad defil as sola kayar olacak cevabı.20.soru da emin olunmayan sorular içinde
-
@mahlaki Konut dokunulmazlığının sınırlanması ile ilgili soru vardı, birkaç sayfa önce yazılmıştı ama onu eklemeyi unutmuşsunuz. Hangi nedenle sınırlanmaz diyordu.
-
77-80 arası gözüküyor benim doğrular.
-
@mahlaki hocam 82. sorunun cevabı as sola kayar olması lazım
-
Üniversite duyurulardan sınavla ilgili olanları kaldırmış
-
@bulbasaur o soru var hocam