2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
Arkadaşlar 2017 de ne zaman açıklanmış sınav ya da bu universinin yaptığı yıl ne zaman açıklamışlar
-
@mahlaki 8. soru yabancılar köylerde mülk edinemez olacak cevabı. Köy kanunuyla getirilen bir sınırlamaymış.
-
@duygu55 hemen bir gün sonra açıklamışlar dedi biri ama doğru mu bilmiyorum
-
Arkadşalar 1 soruyu hatırlayamadık doğru yanlış bişeyler topladık Allah razı olsun hepinizden. Ben şuan için 72 doğru(61 kesin - 11i şüpheli) ve 28 yanlış (15 kesin -13 şüpheli) şeklinde hesapladım. Çok basit 3 4 soruyu kaçırdım. Garip bi sınavdı 70 le dahi kapatabilir ama 75i göreceğini düşünmüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun
-
@aybala İçişleri bakanlığı izniyle edinebilirler diye biliyorum
-
@mahlaki Kontrol ettim, yok görünüyor.
-
Ben de 75ten düşük kapatır diye düşünüyorum bugün açıklansa keşke.
-
@mahlaki yani en en yğksrk 75 ile kaptır 76 olmaz anlamında mı
-
@aybala 2644 sayılı Tapu Kanunu’nun 35. Maddesi, 18 Mayıs 2012 tarihinde yürürlüğe giren 6302 sayılı Kanun ile değişmiştir. Buna göre, yabancı uyruklu gerçek kişilerin ülkemizde taşınmaz edinmesinde KARŞILIKLILIK şartı kaldırılmıştır.O yüzden cevap mütekabiliyet..
-
@gresham-t Stiglitz almış diye biliyorum ancak iktsat alanına dair maliye de var mı bilmiyorum
-
@akademili Ad olmayacak mi hocam? Soruda para arzi azaliyordu. Para arzi lm yi o da ad yi sola kaydiracak. Toplam arz ile ilgili veri neydi ki soruda?
-
@kaimoğlan para arzı ile ilgili bir şey yoktu ki hocam bu soruda.resesyon ve enflasyon durumunun nasıl ortaya çıktığını soruyordu bu da as sola kayınca fiyatlar genel düzeyi artar (enf) ve hasıla Y azalır (resesyon) sonuç stagflasyon.
-
Para politikası ve maliye politikası ad nin konumunu etkiler. O sorunun cevabı as sola kayar. Ad ile alakası yok. Stagflasyonla alakaliydi o soru sanırım. Grafik çizerek soruda istenilen sonuca ulaşabilirsiniz
-
Stagflasyonla alakalı 2 soru vardı
-
Keyneysen politikaların kredi kaybetmesine sebep olan gelişme nedir? Stagflasyon bu soru yazılmamış sanırım
-
@akademili Ya hatirlamiyorum ya da sinav esnasinda yanlış yorumladim olabilir hocam
-
@muzgor aynen hocam doğru ifade edememişim
-
@morand var o soru hocam
-
Buradaki cevaplara gore emin olmadiklarimi da yanlis kabul ederek 72 dogru var gibi gorunuyor. Sınırda yara almayı seven ve alışık olan bir kardeşiniz olarak kapatma puanı tahminimi 73 olarak ifade ediyor ve bahsi açıyorum
-
@akademili hocam 2003 te kaldırılan mütekabiliyeti anayasa mahkemesi iptal ediyor diye hatırlıyorum sen güncel kanundan mı attın bu paylaştığını eğer yeniden kanunlaşmışsa vana 1 doğru daha yaz