2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@mahlaki Hocam zaten soruda yanlış olanı soruyordu ve karşılıklilik ilkesi gozetilir demiyor muydu? Anayasa mahkemesi bunu kaldırdı zaten. O yüzden cevap mütekabiliyet.
-
@kaimoğlan hocam ben hatırlamıyorum
-
@kaimoğlan bende baktım şuan kanuna cevap net mütekabiliyet hocam yani yanlış olan seçenek oydu
-
@mahlaki Hocam 45. Soruda onceki sayfalarda belirtildigi gibi yanlış olan cevap garimenkullerdeki harcamalara katilma payi vergi degerinin yuzde 0,5 dir ifadesi. Cevap bu olmalı yani.
-
@kaimoğlan harcamalara katılma payı belediyenin sunduğu hizmetten yararlananlardan aldığı para değildir yararlanan yararlanamayan herkesten alır cevap bu soruda ayırt etmemiz gereken bilgide bu zaten alakası yok
-
@atam2811 kanunda vergi degerinin yuzde 2 si seklinde geçiyor. Sizin soylediginiz cevabın soruda olduğunu bile sanmıyorum.
-
@kaimoğlan b şıkkında vardı kardeşim harcamalara katılmaya payı yararlananlardan alınır gibi bir şey
-
@atam2811 inanın hatırlamıyorum
-
@kaimoğlan uzun bir şıktı sonunda böyle yazıyordu
-
@atam2811 Evet vardı sanki öyle bir şık ama ben de yüzdeli şıkkı işaretledim.
-
@kaimoğlan doğru ifade zaten harcamalara katılma payı yararlananlardan alınır
-
@gossen aynen mesele yok dogru ifade bu gozardi ettim az önce kanunda yüzde 0,5 seklinde geçmiyor arkadaşlar cevap net bence.
-
@mahlaki 94 Eric Hobsbawm olsa gerek. Milletler oluşturulmuş geleneklerdir diyodu
-
@gossen kardeşim o şerefiye
-
O soru hatalı harcamalara katilma payı yapılan harcamalardan alinir diyordu öngörülen harcamalardan alınır olacak doğrusu
-
- Kisinin puani 70 altinda olursa nolur mesela mulakata kalmaz mi cok mu iyimserim o kadar dusmez dimi
-
- Soru kamu harcamalarinin gercek artisi kisi basina dusen harcama artinca gercek olmuyormu mesela ulke yuzolcumunun degismesi gercek artis da olabilir gorunus te artis da. Bunu belirleyen kamu harcamalari artarken kisi basina dusen harcamanin da artip artmadigi. Ben boyle dusundum yanlis mi?
-
@friedman98 Katılma payı sorusunun yanlışı yuzde 0.5 değil yuzde 2 dır yanlış olan şık oydu
-
@biriibfli bende öyle düşünüyorum
-
@biriibfli cevap sizin soylediginiz gibi olacak evet. 66 da yazan cevap onu kastetmeye çalıştı galiba.